Forsvarschefen fik betalt konens kontor

Fråsefjolset slår til igen: Tim Sloth Jørgensens hustru driver tøjbutik fra luksusboligen mod alle regler

Tim Sloth Jørgensens kone driver Senior Shop - der sælger tøj til ældre mennesker - fra forsvarets villa i Jægersborg. Han mener dog ikke, at hustruens virksomhed slider på tjenesteboligen. (Foto: Linda Johansen)
Tim Sloth Jørgensens kone driver Senior Shop - der sælger tøj til ældre mennesker - fra forsvarets villa i Jægersborg. Han mener dog ikke, at hustruens virksomhed slider på tjenesteboligen. (Foto: Linda Johansen)

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensen har ladet skatteyderne betale for total istandsættelse af et kontor til sin kones firma.

Fra Tim Sloths Jørgensens luksus-tjenestebolig på Jægersborg Allé nord for København driver admiralinde Mariane Lizett Zandra Ekberg sit firma Senior Shop, som sælger tøj til ældre mennesker.

Ekstra Bladet kan også afsløre, at forsvarschefen stik mod reglerne ikke har ansøgt om tilladelse til at lade konen drive privat firma fra forsvarets ejendom – ligesom hun mod reglerne bruger forsvarets ejendom som lager til sit firma.

Messinghåndtag, tak!
I et dokument, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, kræver Tim Sloth Jørgensen en total istandsættelse af ’Marianes kontor’ på skatteydernes regning.

’Messinghåndtag på døre, glasvæv på vægge, nyt gulvtæppe, paneler og døre males hvide, dør indtil næste værelse genetableres’, lyder den direkte ordre fra admiral Sloth til håndværkerne.

Samtidig skal der laves internetstik og nye ’hvide stikkontakter’, så Tim Sloths kone slipper for at leje et kontor ude i byen.

Også tjenesteboligens kælder inddrages til et gratis lager til Mariane Lizett Zandra Ekbergs produkter.

Tim Sloth: Beklageligt
Forsvarschef Tim Sloth Jørgensen erkender, at han stik mod reglerne ikke har søgt om tilladelse.

– Nej, der er ikke søgt tilladelse. Dette er beklageligt, det vil jeg rette op på, lover han og hævder, at konens firma ikke slider på forsvarets eksklusive bolig.

– Jeg har i dag fået oplyst, at der i denne sammenhæng ikke er et problem, da min kones virksomhed ikke medfører et ekstraordinært slid på tjenesteboligen. Min hustru bruger et værelse og lidt af kælderen som forhåndslager. Det egentlige lager ligger ude i byen.

Hvor mange penge indretningen af konens kontor har kostet skatteyderne, kan ikke ses af dokumentet. Men i resten af den 456 kvadratmeter store luksusbolig har Tim Sloth valgt særdeles eksklusive materialer.

Boligen er blevet nænsomt renoveret for hele 2,1 million kroner, og Tim Sloth udstak ordre om alle detaljer, før han flyttede ind i 2002.

Rum for rum gav han dessiner om alt lige fra typen af emhætte til farven på stikkontakterne.

At kun det bedste var godt nok for Tim Sloth Jørgensen viste sig også, da han skulle vælge nye klædeskabe som erstatning for nogle gamle indbyggede skabe, der blev fjernet. Pris: 148.000 kroner.

Styrede håndværkerne
Helt ned i detaljen styrede Tim Sloth Jørgensen håndværkerne og forsvarets folk.

’Alle kabler skal fræses ind i væggene’, hedder det i en flere sider lang mail fra forsvarsbossen om indretningen af luksusboligen.

Tim Sloth Jørgensen slutter sin lange række af formaninger med en slet skjult trussel om, at han muligvis vil stille endnu flere krav undervejs:

’Det var så foreløbigt det hele’, skriver forsvarschefen.

Se de detaljerede anvisninger fra fra forsvarschefen til håndværkerne herunder.

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensens detaljerede anvisninger til håndværkerne - dokument 1

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensens detaljerede anvisninger til håndværkerne - dokument 2

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensens detaljerede anvisninger til håndværkerne - dokument 3

0 kommentarer
Vis kommentarer