Annonce:
Annonce:

Studie-vært beskudt på live-tv

Studieværten på den thailandske tv-kanal ASTV måtte flygte fra eksplosioner og kugler, da den regeringskritiske kanal blev angrebet. Se klippet her

Studieværten sprang for livet, da skud pludselig splintrede glas i tv-studiet.
Studieværten sprang for livet, da skud pludselig splintrede glas i tv-studiet.
Annonce:
Følg Samfund

Den thailandske tv-station ASTV blev tidligt i morges angrebet midt under en nyhedsudsendelse. På videoklip fra episoden kan man se nyhedsværten, Rutthawut Mitrmak, flygte, da kugler splintrer vinduerne omkring ham.

Angrebet kom ifølge Thailand Outlook Channel fra en båd på Chaopraya floden, der skærer igennem Bangkok. Den regeringskritiske tv-station har kontorer og studie i en bygning lige ved floden. Små bomber blev kastet ind i bygningens stueetage og første sal, mens de øvre etager, hvor studieværten sad, blev ramt af en kugleregn.

Studieværten reagerer ikke ved de første eksplosioner, men flygter i al hast, da skud splintrer vinduer omkring ham. Han blev ikke ramt, men fik overfladiske sår fra det smadrede glas.

Se studieværten flygte i tv-klippet til højre

Stationen er stor tilhænger af den thailandske konge, men har gentagne gange opfordret premierminister Somchai Wongsawat til at gå af. Ejeren af stationen er lederen af Peoples Alliance for Democracy, der også står bag de omfattende demonstrationer, som har blokeret lufthavnene i Bangkok og lammet trafikken ind og ud af byen.

Ny taktik
Somchai Wongsawat sagde i går, at han er klar til at forhandle med demonstranterne. Torsdag sagde han ellers, at politiet var klar til at gribe ind mod dem.

En højtstående politiembedsmand sagde tidligt i dag, at demonstranterne vil blive flyttet, hvis forhandlingerne ikke fører til, at demonstranterne går frivilligt.

Somchai er under pres, efter militæret, der traditionelt har fremtvunget mange kup i Thailand, forleden bad ham om at træde tilbage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: