Danskere i Bangkok skal være på vagt

Udenrigsministeriet opfordrer danskere i Bangkok til at undgå større folkemængder i ny rejsevejledning efter stor demonstration i lufthavnen tirsdag.

Danskere i Bangkok skal undgå demonstrationer og større folkemængder.

Det er rådet fra Udenrigsministeriet som følge af dagens demonstration, der har blokeret hovedterminalen i den internationale lufthavn i Thailands hovedstad.

I vejledningen på ministeriets hjemmeside opfordres danskere til at undgå området omkring Government House og Parlamentet samt holde sig væk fra demonstrationer og større folkemængder i det hele taget. Derudover opfordrer ministeriet danskerne til at følge nøje med i medierne og lytte til råd og anvisninger fra de lokale myndigheder

I rejsevejledningen skriver Udenrigsministeriet desuden, at turister der skal til og fra Bangkok i de kommende dage skal følge situationen nøje og i tvivlstilfælde kontakte deres rejsearrangør eller luftfartsselskab.

Rejsende til Bangkok skal være forberedt på ændringer i deres rejseplan og være opmærksomme på, at de måske ikke kan rejse til og fra landet som planlagt.