McDonald's sagsøgt for nøgenbilleder

Et amerikansk par har sagsøgt McDonald's for 17,5 millioner kroner, efter nøgenfotos af kvinden er røget på nettet. Billederne var på mandens mobil, der blev glemt på restaurant

Følg Samfund

Et amerikansk par er færdig med McDonald's-mad, efter en eller flere ansatte i burgerkæden tilsyneladende har lagt meget private billeder af parret på nettet.

Ansatte lovede at opbevare Phillip Shermans mobiltelefon et sikkert sted, efter han glemte den på en McDonald's i Fayetteville, Arkansas.

Alligevel kunne Sherman og hans hustru Tina pludselig finde nøgenbilleder af hustruen på nettet. Billederne var tidligere blevet sendt til mandens mobiltelefon, skriver BBC.

Sammen med billederne af den kønne kvinde stod parrets adresse og telefonnumre, og Tina Sherman fortæller, at hun begyndte at få krænkende opkald.

Parret har nu sagsøgt McDonald's-kæden samt både ejer og manager af restauranten i Fayetteville. De hævder, offentliggørelsen af billederne har tvunget dem til at flytte, skifte telefonnumre og desuden skadet deres omdømme og kræver tre millioner dollar - cirka 17,5 millioner kroner - i erstatning.

McDonald's har indtil nu afvist at kommentere historien.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind