Khader i infight med nydansker

Naser Khader beskylder integrationsdebattøren Bashy Quraishy for landsforræderi, fordi han i video på You Tube opfordrer muslimske lande til boykot af Danmark

Bashy Quraishy opfordrer muslimske lande til at boykotte Danmark. (Foto: Niels Hougaard/Polfoto)
Bashy Quraishy opfordrer muslimske lande til at boykotte Danmark. (Foto: Niels Hougaard/Polfoto)

Den danske integrationsdebattør Bashy Quraishy er ifølge partileder Naser Khader (NA) en fupmager med et tvivlsomt generalieblad, der for EU-midler rejser EU tyndt for at sprede negative historier om Danmark og danskerne.

Derfor undrer det ikke Khader, at Bashy Quraishy nu opfordrer muslimske lande til at boykotte Danmark for at protestere mod Dansk Folkepartis indflydelse herhjemme.

- Det er landsforræderi af værste skuffe. Jeg forstår ikke, hvorfor han har så travlt med at skade det land, der har givet ham ophold. Og jeg forstår slet ikke hans trang til at involvere totalitære lande i danske forhold, siger Naser Khader.

I videosekvensen beskylder Quraishy på engelsk Dansk Folkeparti for at have ændret Danmark fra et humanistisk land til et islamofobisk land. Han nævner en række konkrete udtalelser fra DF-medlemmer, hvor islam er blevet sammenlignet med kræftsvulster, tørklæder med hagekors og lignende udtalelser.

Også de Konservatives Henriette Kjær er forarget:

- Med sin opfordring melder Bashy Quraishy sig ind i den klub af ekstremister, der bruger deres demokratiske ytringsfrihed til at ytre sig mod demokratiet, siger Kjær, der understreger, at boykot aldrig får Danmark til at opgive demokratiets frihedsrettigheder.

Se indslaget herunder