Annonce:
Annonce:

Creme-kongen Ole lyngift

Ole Henriksen og hans kæreste gennem 24 år løb til alteret for at blive gift inden valget i USA, hvor Californiens lov om homoseksuelle ægteskaber risikerer at ryge en tur

Ole Henriksens smil var bredere end nogensinde i går - han blev nemlig gift med sin kæresten gennem 24 år, Laurence Roberts. (Foto: Anders Bach/TV2)
Ole Henriksens smil var bredere end nogensinde i går - han blev nemlig gift med sin kæresten gennem 24 år, Laurence Roberts. (Foto: Anders Bach/TV2)
Annonce:
Følg Samfund
Annonce:

Mandag var den gamle Nibe-dreng Ole Henriksens smil bredere og mere strålende end nogensinde før. Her blev han nemlig gift med sin kæresten gennem 24 år, den otte år yngre Laurence Roberts.

Ideen om brylluppet opstod spontant og havde direkte relation til valgdagen i USA. Udover at vælge præsident stemmer californierne også om et lovforslag, der forbyder ægteskab mellem to mennesker af samme køn. Og af frygt for at blive ramt af den lovgivning, besluttede de to forelskede ’drenge’ sig til at blive gift i en rasende fart.

Alt blev ordnet i løbet af en dag

Mandag morgen havde de hverken fundet præst eller bryllupstøj, men i løbet af dagen nåede brudeparret både at mobilisere ringe, vidner, bryllupskage og præst. Alt sammen med TV2 Nyhedernes Rasmus Tantholt i hælene.

- De havde vildt travlt, så det var af sted til Beverly Court House for at få ordnet det juridiske, og bagefter fandt de en præst, der kunne klare ceremonien, fortæller Rasmus Tantholt, som lod sig rive med af romantikken.

- Det var meget, meget sødt og rørende. De var simpelthen så glade. Laurence begyndte at græde, da de stod med hinanden i hænderne og så hinanden i øjnene, mens præsten bad dem afgive deres bryllupsløfte. Jeg fik også selv tårer i øjnene, fordi det var så smukt.

Mor må se det i fjernsynet
Ole Henriksen og Laurence Roberts’ bryllup var langt fra de jetset-fester, som de så tit deltager i. Kun ni mennesker i alt deltog i den højtidelige ceremoni. Efter vielsen tog det lille lykkelige selskab ud og spiste på en restaurant, men Rasmus Tantholt pendlede videre til Washington.

Ikke engang Ole Henriksens gamle mor i Danmark vidste, at hendes søn i en alder af 57 endelig var blevet gifteklar. I stedet ringede han og bad hende se TV2 Nyhederne om aftenen. Her kunne hun sammen med de øvrige danske tv-seere se sønnike udveksle ringe - og forelskede blikke - med Laurence Roberts.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: