Sterling forhandler til tirsdag

430 Sterling-ansattes fremtid afgøres senest på tirsdag, efter LG og fagforeningerne har givet konkursboet ekstra tid til at forhandle med en potentiel køber

Forhandlingerne om resterne af det krakkede Sterling har fået endnu en udsættelse, og der kan nu forhandles frem til tirsdag ved midnat i forsøget på at bevare nogle af de danske arbejdspladser gennem et salg til en interesseret køber.

- Helt konkret betyder det, at vi fortsætter forhandlingerne med den interesserede køber til senest tirsdag den 18. november klokken 24.00. På det tidspunkt kræver LG og fagforeningerne - af hensyn til medarbejdernes vished om fremtiden - at der foreligger en underskrevet købsaftale, ellers vil medarbejderne blive fritstillet, udtaler kurator Søren Fogh fra Gorrissen Federspiel Kierkegaard.

De 430 forhenværende Sterling-medarbejdere, der fortsat er i spil, bliver inviteret til et orienteringsmøde onsdag den 19. november.

- På orienteringsmødet vil medarbejderne blive orienteret om resultatet af forhandlingsforløbet, siger en anden af kuratorerne Pernille Biggaard fra Plesner.