Annonce:
Annonce:

Sterling forhandler til tirsdag

430 Sterling-ansattes fremtid afgøres senest på tirsdag, efter LG og fagforeningerne har givet konkursboet ekstra tid til at forhandle med en potentiel køber

Annonce:
Følg Samfund

Forhandlingerne om resterne af det krakkede Sterling har fået endnu en udsættelse, og der kan nu forhandles frem til tirsdag ved midnat i forsøget på at bevare nogle af de danske arbejdspladser gennem et salg til en interesseret køber.

- Helt konkret betyder det, at vi fortsætter forhandlingerne med den interesserede køber til senest tirsdag den 18. november klokken 24.00. På det tidspunkt kræver LG og fagforeningerne - af hensyn til medarbejdernes vished om fremtiden - at der foreligger en underskrevet købsaftale, ellers vil medarbejderne blive fritstillet, udtaler kurator Søren Fogh fra Gorrissen Federspiel Kierkegaard.

De 430 forhenværende Sterling-medarbejdere, der fortsat er i spil, bliver inviteret til et orienteringsmøde onsdag den 19. november.

- På orienteringsmødet vil medarbejderne blive orienteret om resultatet af forhandlingsforløbet, siger en anden af kuratorerne Pernille Biggaard fra Plesner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: