Annonce:
Annonce:

Lene E. åben for mere bankstøtte

Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen understreger, at regeringen om nødvendigt er klar med ny støtte til en trængt finansiel sektor

Annonce:
Følg Samfund

Der bliver ingen slinger i valsen fra regeringens side, hvis den finansielle sektor i Danmark igen kommer i problemer. Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) understreger samme dag som nordjyske Ebh Bank kom i nød, at hun om nødvendigt er klar med nye hjælpepakker.

- Hvis jeg får en konkret henvendelse, så er jeg en venlig og lydhør minister, og så vil jeg se på det, siger Lene Espersen til Ritzau.

Hun slår fast, at der ikke er planer i skuffen om et nyt indgreb men pointerer samtidig, at hjælpepakkerne til henholdsvis bankerne og pensionssektoren viser, at regeringen står vagt om den finansielle stabilitet i Danmark.

- Jeg synes, vi har reageret hurtigt og effektivt de gange, der har været noget, og hvis der kommer nye uhensigtsmæssigheder, så vil vi gerne se på det, siger ministeren.

Blot dagen efter, at Lene Espersen onsdag fik en ny bestyrelse på plads til at stå i spidsen for afvikling af nødlidende banker, meldte den nordjyske Ebh Bank solvensproblemer.

- Jeg er lidt overrasket over, at der allerede kom kunder i butikken så hurtigt. Men selv om hver dag byder på nye overraskelser, er det ikke til at sige, om flere banker kommer i samme situation, siger hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: