Annonce:
Annonce:

Stort dyresexnetværk afsløret i Sverige

Hundehvalpe læres op til at blive menneskets sexpartnere og bruges i dyresexfilm. En netværk af sodomitter er netop afsløret i Sverige, hvor det lige som i Danmark ikke er ulovligt at have sex med dyr

Hundene i netværket afleveres af børnefamilier, som tror, at dyrene fremover skal leve godt på landet. Men hundene udnyttes til sex. (Modelfoto: Colourbox.com)
Hundene i netværket afleveres af børnefamilier, som tror, at dyrene fremover skal leve godt på landet. Men hundene udnyttes til sex. (Modelfoto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Samfund

Det er avisen Expressen, der med skjult kamera og lånt identitet har afsløret et hemmeligt, svensk dyrenetværk, der er involveret i omfattende og systematisk dyremishandling.

Expressens reporter har brugt måneder på at infiltrere netværket, der består af cirka 30 personer. Han har fabrikeret en historie om tidligere erfaringer med dyresex, og givet falske personoplysninger for at blive lukket ind i netværket.

Mødes i børnehave
Få dage senere modtager reporteren en invitation til en lille by i Småland. Først på togstationen opgives den eksakte adresse, som viser sig at være en børnehave i dagtimerne.

- Jeg sagde, at vi er en computerklub. Jeg kunne ikke sige, at vi er en dyresexklub, forklarer den 45-årige leder til undercover-journalisten.

Annonce:

I løbet af det hemmelige møde, beskriver medlemmerne af netværket, hvordan de har dyrket sex med dyr - primært hunde. Men flere også med heste. Dyresexfilm sælges inden for netværket.

Giver tips til hinanden
Folkene i netværket bekræfter hinanden i, at de ikke gør noget mod dyrenes vilje, og giver gode råd til, hvordan man bedst gemmer dyreporno på computeren.

Ved et senere møde på lederens gård, får medlemmerne indgående instrukser i, hvordan man har sex med hunde, heste og æsler - og hvordan man undgår at blive opdaget.

Lederen har gennem sommeren fået sit eget dyrehold på sin gård i Sydsverige. Målet er at han skal begynde at tage imod besøgende fra netværket, som mod betaling har sex med hans dyr.

En tæve i løbetid
Efter at have betalt 500 kroner får Expressens reporter en sms fra lederen, der har en tæve i løbetid.

Annonce:

Reporteren vælger at besøge lederen, der praler med, hvordan han har haft sex med tæven flere gange i weekenden. Manden fortæller, at han finder sine hunde på et annoncesite. Børnefamilier efterlader deres hunde til manden i løfte om et liv på landet.

- Men det er meningen, at vi skal have sex med dem, siger manden og griner.

Den 45-årige mand viser selv, hvordan det går til. Scener som Expressens skjulte kameraer optager, inden reporteren forlader gården efter at have takket nej til selv at dyrke sex med hunden.

Dyrene lægger op til sex
Da Expressen noget tid efter møderne konfronterer medlemmerne af netværket, forsvarer de sig med, at det er dyrene, som lægger op til sex.

- De gange, jeg gjorde noget mod min hunhund, så bakkede hun selv hen mod mig og provokerede det. Ved andre tilfælde ville hun ikke, og så opgav jeg det, siger et af medlemmerne til reporteren.

- Ingen kan sige, at den, der har sex med en hest, gør det mod hestens vilje. For vil hesten ikke, så sparker den bagud, siger en 67-årig mand.

Annonce:

Ikke strafbart i hverken Sverige eller Danmark
Det er ikke ulovligt at dyrke sex med dyr i Sverige. Men dyreværnsorganisationer og dyrevenner kræver, at det skal blive strafbart at udnytte dyr sexuelt. Men Rigsdagen har sagt nej gang på gang.

England er et af landene i Europa, hvor det er forbudt. En britisk undersøgelse viser, at hvert 20. dyr som bringes til dyrlæge - og som ikke har været udsat for en ulykke - har været udsat for seksuelle overgreb.

I Danmark er der ingen planer om at forbyde dyresex.

Men Dansk Folkeparti vil senere bringe emnet til afstemning i Folketinget.

- Jeg regner ikke med, at der er flertal for et forbud denne gang, men jeg vil kæmpe for at få forbudt dyresex til den dag, jeg ikke er her mere, har dyrevelfærdsordfører Christian H. Hansen tidliger sagt til ekstrabladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: