Mor fødte datters trillinger

56-årige Jacilyn fødte tre velskabte trillingepiger - og blev dermed bedstemor. Babyerne er biologisk set hendes datters

Jacilyn Dalenberg med de tre babyer, som hun har født på vegne af sin datter Kim Coseno og hendes mand Joe Coseno. (Foto: AP)
Jacilyn Dalenberg med de tre babyer, som hun har født på vegne af sin datter Kim Coseno og hendes mand Joe Coseno. (Foto: AP)

Jacilyn Dalenberg fødte for en måned siden trillinger ved kejsersnit på Hillcrest Hospital i Ohio. Kort efter overleverede hun børnene til sin datter Kim - ikke fordi hun ikke kunne tage sig af dem, men fordi de rent biologisk tilhører datteren.

56-årige Jacilyn var nemlig rugemor for datteren Kim og hendes mand Joe. Dermed blev hun bedstemor ved fødslen.

Foreslog det selv
Kim og Joe har været gift i seks år, men har ikke kunnet blive gravide. De har derfor forsøgt at få lov at adoptere, både gennem private og offentlige organisationer - uden held.

Til sidst foreslog Jacilyn selv, at hun kunne agere rugemor for parret. Forinden havde hun besøgt sin læge og fået OK til proceduren.

Opkaldt efter familiemedlemmer
Moderen fik sat sin datters æg op i livmoderen tre gange, før det lykkedes at blive gravid. I første omgang lød beskeden, at der var tale om tvillinger - men så delte det ene foster sig i to identiske tvillinger, så resultatet altså blev trillinger.

De tre babyer har fået navnene Elizabeth Jacilyn, Carmina Ann og Gabriella Claire - alle navne på familiemedlemmer, der har støttet i processen.