Annonce:
Annonce:

Mega-pension til tidligere Nordea-chef

56-årige Thorleif Krarup får ikke problemer med at betale for maden, når han bliver gammel. Den tidligere Nordea-chefs forgyldte pension vækker røre i Sverige

Annonce:
Følg Samfund

110 millioner danske kroner i pension. Så meget får den tidligere koncernchef i Nordea, Thorleif Krarup, ifølge den svenske avis Dagens Nyheter, hvis han bliver 85 år. Det har skabt ballade i Sverige, hvor en tidligere finansminister blandt andre har taget skarpt afstand fra den særdeles lukrative pensionsordning.

Ifølge svenske medier, bliver Krarups pension en af de største, der nogen sinde er udbetalt i Sverige, hvor Nordea har hovedsæde. Nordea har ifølge avisen bekræftet tallene.

Ifølge Claus Christensen, pressechef i Nordea, er der ikke meget nyt i afsløringerne om Krarups pension, som Dagens Nyheter opgør til 150 millioner svenske kroner.

- Der er intet nyt i disse oplysninger. Vilkårene i aftalen stammer fra slutningen af 1980'erne og i forbindelse med tiltrædelsen som koncernchef for Unibank i 1992. Da han fratrådte som koncernchef for Nordea i 2002, blev alle oplysninger om fratrædelsesordningen og også pension præsenteret, siger Claus Christensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: