Annonce:
Annonce:

Hospital hjemsøgt af spøgelser

Ledelsen på et norsk hospital har hyret eksperter i såkaldt klarsyn til at finde årsagen til uforklarlige episoder, da patienterne er skræmte

Et norsk hospital har brugt 10.000 kroner på spøgelsesjægere. (Colourbox)
Et norsk hospital har brugt 10.000 kroner på spøgelsesjægere. (Colourbox)
Annonce:
Følg Samfund

Ting som pludselig falder på jorden, og hænder som rør diguden at der er nogen til stede. Skumle episoder som det seneste års tid har fundet sted på socialmedicinskklinik på Bærum Sygehus i Norge. Patienterne er skræmte, og derfor besluttede sektionslederen, Harald Rønning, at tilkalde såkaldte 'medier' med klarsyn.

- Den første beboer begyndte allerede at opdage ubehagelige ting i september sidste år. Siden har der været flere klager. Ubehagelige oplevelser, som har foregået om natten, siger Harald Rønning til norske Dagbladet.

Derfor tilkaldte han de såkaldte medier, for at få opklaret, hvad der skete. Det har mødt kritik i Norge, hvor blandt andet professor i etik ved Universitetet i Oslo, Jan Helge Solbak, mener, at det er penge smidt lige ud af vinduet.

Kostede 10.000
- Hvis det stemmer, at der er blevet brugt penge på dette, må man stille spørgsmålstegn ved de ansvarliges dømmekraft. Denne form for aktivitet hører ikke hjemme i sundhedssektoren, siger han til VG.

Men Harald Rønning fra Bærum Sygehus fortryder ingenting.

- Vi har ingen grund til ikke at tro på vores patienter. Der er særligt ét rum, hvor vores patienter har haft ubehagelige oplevelser, så de ikke vil sove der, siger han.

De to klarsynede personer, Lilli Bendriss og Terje Flod, som har gennemset det spøgelsesplagede hospitaler kendt fra den norske udgave af 'Åndernes magt'. De har fået 10.000 norske kroner for at gennemse sygehuset.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: