Annonce:
Annonce:

Forstærket kritik af Skat-besparelser

En række ejendomsmatadorer kan have skjult værdier før krak, og dem vil Skat nu finde. S frygter, at det går ud over andre kontrolopgaver

Annonce:
Følg Samfund

Skats forøgede indsats mod ejendomsmatadorer mulige økonomiske kriminalitet får Socialdemokraterne til at forstærke kritikken af planerne om at spare flere hundrede stillinger hos de statslige skattemyndigheder.

I flere tilfælde er der tegn på urent trav forud for de mange ejendomskrak, og det har fået Skat til at afsætte endnu flere ressourcer til området. Nu arbejder 40 med ejendomssagerne, flere er på vej. Og det vækker bekymring hos Nick Hækkerup, S-skatteordfører.

- Det er fint at tage et område ud og afsætte nogle flere ressourcer der. Problemer er, at vi befinder os i en underskudssituation, hvor der er for få ressourcer. Så de ressourcer, der sættes ind, skal tages et andet sted fra - så der bliver manglen endnu større. I forvejen sejler inddrivelsen af restancer og told, og ligningen lever slet ikke op til almindelige standarder. Der skal tilføres Skat ekstra ressourcer, siger Nick Hækkerup.

Han vil rejse problematikken over for skatteminister Kristian Jensen (V), der 19. november skal i samråd i Folketingets Skatteudvalg om netop ressourcesituationen i Skat.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: