Annonce:
Annonce:

Katte mishandles i Kina

Flere hundrede katte, mange af dem folks kæledyr, bliver hver uge under uhyrlige forhold transporteret til slagtning og pelsning - se fotos

Flere af kattene døde i burene, inden de forlod Shanghai.
Flere af kattene døde i burene, inden de forlod Shanghai.
Annonce:
Følg Samfund

Flere hundrede katte indfanges ifølge kinesiske dyreretsaktivister hver uge i den kinesiske by Shanghai, hvorfra de på lastbiler bliver sendt til Guangdong-provinsen, hvor de bliver til menneskeføde og pelsværk.

Sidst i august afbrød nogle aktivister en læsning af en lastbil, der skulle fragte 1.500 katte i 70 bambusbure til Guangdong.

Aktivisterne tog fotos for at dokumentere behandlingen af kattene, hvoraf flere døde inden de nåede frem, fordi de blev klemt ihjel i overfyldte bure.

Ifølge dyreretsaktivisterne er kattene blevet indfanget i parker, boligkomplekser og i gaderne i Shanghai og de omkringliggende forstæder.

Lederen af den makabre transport af dyrene, hvoraf mange havde halsbånd og angiveligt var savnede kæledyr, fortalte aktivisterne, at han havde købt kattene for godt 25 kroner per styk.

Han tilbød, at aktivisterne kunne købe kattene tilbage, hvis de ville redde dem, men aktivisterne afviste, da det i sig selv ville skabe en ny lukrativ forretning for kattefangerne.

Ifølge dyreretsaktivisterne foregår katte-transporterne hver uge, men det er endnu ikke lykkedes aktivisterne at få myndighederne til at tage sagen alvorligt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: