Annonce:
Annonce:

Fem nye tv-kanaler fra ekstrabladet.tv

ekstrabladet.tv er Danmarks suverænt største tv-station på nettet. Men førstepladsen skal udbygges. Nu tager tv-stationen et tigerspring frem

En del af holdet bag ekstrabladet.tv, som er klar til at føre succesen endnu videre. (Foto: Uffe Ring-Petersen)
En del af holdet bag ekstrabladet.tv, som er klar til at føre succesen endnu videre. (Foto: Uffe Ring-Petersen)
Annonce:
Følg Samfund

- TV på nettet udvikler sig eksplosivt. Vi er allerede førende på web-tv. Men nu bliver vi endnu bedre. Vi lancerer ganske enkelt fem nye tv-kanaler på nettet, fastslår Poul Madsen, ledende chefredaktør på Ekstra Bladet.

Han har givet startskuddet til en massiv satsning på tv på nettet. Antallet af medarbejdere er fordoblet, og i dag er ekstrabladet.tv gået i luften med fem nye tv-kanaler: en nyhedskanal, underholdningskanalen 'flash!-tv', 'Biler', 'Sport' og 'nationen.tv - fjernsyn fra dig'.

Tv-gigant på nettet
40 millioner gange bliver tv-klippene vist på Ekstra Bladets tv-station i år. Det tal indtager en sikker førsteplads i det danske medielandskab. Men tallet skal alligevel vokse markant.

- Vi vil bringe vildskaben tilbage til tv. De gamle tv-stationer er blevet for kedelige. De har sagt farvel til overraskelserne. Hos ekstrabladet.tv viser vi virkeligheden. Ikke den velfriserede udgave, som specielt DR og TV2 desværre alt for ofte bringer. Hos os får seerne den ægte vare, siger tv-chef Anders Refnov, der står i spidsen for ekstrabladet.tv. Han har en fortid som chef og reporter på TV2.

Ingen kedelige studier
På hverdage vil Ekstra Bladet bringe 10 til 12 tv-indslag. Det svarer til en daglig nyhedsudsendelse på de traditionelle tv-kanaler. Derudover vil Ekstra Bladet løbende lave live-udsendelser - også indenfor underholdning og sport.

Og mens konkurrenterne eksperimenterer med dyre tv-studier, går ekstrabladet.tv andre veje.

- Vi er håndholdte. Seerne slipper for kedelige tv-studier hos os. Vi laver web-tv, som netbrugerne vil have det, siger tv-chef Anders Refnov.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: