24timer-ansatte kaldt hjem

Ansatte på gratisavisen 24timer kaldt til København med kort varsel

24timers ansatte fra hele landet er kaldt til København.
24timers ansatte fra hele landet er kaldt til København.

Gratisavisen 24timer er angiveligt lukningstruet.

Luknings-scenariet fik yderligere næring mandag, da avisens ansatte blev kaldt til hastemøde klokken 16 i avisens hovedkvarter i København.

Flere af de ansatte deltog på Fyn i et fagligt arrangement med kolleger fra andre dele af branchen , men meldingen fra ledelsen lød - kom hjem nu!

På den baggrund, og efter at det fredag blev meldt ud, at 24timer lukker sine lokaludgaver, er der næppe gode nyheder i vente, når de ansatte indfinder sig på avisens adresse i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København.

- Det forlyder, at det alene er lukningen af lokaludgaverne, man vil informere medarbejderne om i eftermiddag, lyder det fra en centralt placeret iagttager i den danske mediebranche.

Søren Riis, der er administrerende direktør for MetroXpress A/S, der udgiver 24timer, afviste fredag, at gratisavisen lukker, men hvorom alt er, er det næppe opløftende nyheder, ledelsen vil præsentere de hastehjemkaldte ansatte for i eftermiddag.

Søren Riis var ude med sin forsikring allerede fredag, da den fremtidige lukning af lokaludgaverne blev kendt, og det virker derfor besynderligt at haste-hjemkalde ansatte fra alle dele af landet, hvis man blot vil informere dem om en allerede kendt lukning af lokaludgaverne.