Annonce:
Annonce:

Lundin kan bolle løs

Statsfængslet i Horsens vil ikke forhindre at kvinder besøger den sexgale morder

Hvis kvinderne vil have ham, er der ikke noget til hinder for, at Peter Lundin kan bolle løs i fængslets besøgsrum. (Foto: Claus Lunde)
Hvis kvinderne vil have ham, er der ikke noget til hinder for, at Peter Lundin kan bolle løs i fængslets besøgsrum. (Foto: Claus Lunde)
Annonce:
Følg Samfund
Annonce:

Peter Lundin kan fortsat vælte sig i porno og sex i fængslet.

Statsfængslet i Horsens, hvor Peter Lundin sidder fængslet, vil nemlig ikke bøje sig for politikernes krav om at begrænse Lundins adgang til kvindeligt besøg.

Laver ikke særregler
Formanden for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup (DF), krævede ellers i går, at der skulle sættes en stopper for Lundins seksuelle udskejelser efter Ekstra Bladets afsløringer.

Men reglerne for Lundin bliver ikke lavet om, fastslår fængselsinspektør i Horsens Jørgen Bang:

– Reglerne gælder for Peter Lundin som for alle andre fanger. Hvis politikerne vil ændre reglerne for alle danske fanger, så retter vi selvfølgelig ind efter det. Men derudover har vi ikke tænkt os at lave særregler, siger Jørgen Bang.

Peter Lundin har derfor stadig ret til besøg af sine kvindelige beundrere uden overvågning af fængselsbetjente. Den firedobbelte morder bliver lukket ind i et 14 kvm stort besøgsrum med en seng, rene lagner, kondomer og bad og toilet.

Døren kan låses indefra, og så har Lundin to timer til at udleve sine sex-fantasier. Han kan dog få dispensation til fire timer uden fangevogterne. Disse besøg kan Lundin i princippet få, så ofte han vil.

Mindsker homo-sex
– Hvis der er plads, kan fangerne sagtens få besøg tre til fire gange om ugen. De må gerne have sex med konen eller kæresten i besøgsrummet. Det formindsker også homoseksualitet i fængslet. Tidligere var der mange fanger, der brugte homoseksualitet som en erstatning for heteroseksuel sex, siger fængselsinspektøren.

Det eneste, der kan stoppe Peter Lundin i at have sex med sine besøgende, er, hvis man misbruger reglerne.

– Hvis den indsatte begår noget kriminelt under besøget eller misbruger reglerne, så kan det medføre en advarsel, en bøde, eller at man bliver udelukket fra besøg, siger Peter Lundins fængselsinspektør Jørgen Bang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: