Skyderier rammer prostituerede

Hver gang, det knalder løs i gaden, giver det færre knald på lagnerne hos Nørrebros massageklinikker

31-årige Pernille - alias Lilje Deluxe - kan tydeligt mærke en nedgang i forretningen, når der skydes med skarpt i området. (Foto: liljedeluxe.dk)
31-årige Pernille - alias Lilje Deluxe - kan tydeligt mærke en nedgang i forretningen, når der skydes med skarpt i området. (Foto: liljedeluxe.dk)

Massageklinikken Club Erotica på Nørrebro i København oplever tydelig nedgang i omsætningen, hver gang, der skydes med skarpt i kvarteret.

Tidligere på året blev der fundet en ueksploderet håndgranet i baghaven til klinikken, der støder direkte op til Hells Angels' klubhus på Svanevej. Det vrimlede med betjente og mandskabsvogne i området et par dage, og det er naturligvis ikke det bedste for omsætningen.

- Dog oplevede vi midt i virvaret af blå blink og efterforskere et par trofaste kunder, der tålmodigt banede sig vej mellem de mange politibiler, fortæller Bianca, talskvinde for massageklinikken.

- Desværre er vi ufrivilligt havnet midt i de stridende parters skudlinje, så vi har da seriøst overvejet, om vi burde finde andre lokaliteter her på Nørrebro, der er mere sikre. For meget tyder jo desværre på, at uroen i området ikke stopper lige med det samme, siger hun.

TV-pige ser sig over skulderen
31-årige Pernille, alias massagepigen Lilje Deluxe, kan også mærke en afmatning.

- Naturligvis er det svært at sige, om det er finanskrisen, vi i massagebranchen mærker konsekvenserne af, eller om kunderne holder sig væk på grund af frygten for skyderier, forklarer hun.

Hun føler sig dog ikke personligt utryg på Club Erotica.

- Det er jo ikke os piger, de stridende parter er ude efter. Men det er svært ikke at kigge sig en ekstra gang over skulderen, når man ankommer og efter vagten skal hjem igen, siger hun.

Ingen skudsikre veste
Mange af klinikkens faste kunder er bekymrede for pigerne, og spørger om de ikke er bange for at tage på arbejde. Og om de ikke burde have skudsikre veste på, når de er på job?

- Men så galt står det trods alt ikke til endnu, siger Bianca, og konkluderer:

- Men lige så snart, det knalder løs i området, knaldes der helt automatisk mindre på lagnerne.