Jeg piskede børn i Faderhuset

Tidligere tilhænger anmelder Ruth Evensens sekt for systematisk børnemishandling for at hærde børnene til at modstå fristelser

Efter måneders selvransagelse tager Bo omsider bladet fra munden og fortæller om børnemishandling i Faderhuset. (Foto: Anthon Unger)
Efter måneders selvransagelse tager Bo omsider bladet fra munden og fortæller om børnemishandling i Faderhuset. (Foto: Anthon Unger)

- Børnene blev slået, pisket og vækket med en pistol for panden midt om natten. Og jeg var selv en af dem, der gjorde det.

Efter måneders selvransagelse har det tidligere Faderhus-medlem Bo (dæknavn, red.) overladt politiet det hidtil mest detaljerede materiale om systematisk børnemishandling i Ruth Evensens fanatiske sekt, skriver Ekstra Bladet.

I en anmeldelse, der er sendt til vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, beskriver Bo overgreb mod hen ved syv børn i alderen fra syv til 15 år, da de for tre år siden sammen med andre børn fra Faderhuset var på en militæragtig træningslejr i Sillestrup på Falster.

Formålet med mishandlingen, der blev ledet af Ruth Evensen, var at hærde børnene til at modstå de fysiske og psykiske strabadser, de kunne blive udsat for som Kristi stridsmænd ude i verden.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen oplyser, at Bo vil blive afhørt i løbet af ganske kort tid, hvorpå der tages stilling til en egentlig efterforskning.

Bo og hans kone, der var med i Faderhusets ledelse, forlod sekten for et års tid siden efter mange års medlemskab.

Læs mere i Ekstra Bladet onsdag

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen