Ungdomshus lover åbenhed

Ungdomshuset lover, at alle er velkommen i den nye 'unger' i Københavns nordvestkvarter. Karen Jespersen truer med at trække støtte, hvis det ikke sker

Ungdomshusets pressegruppe lover nu fri og lige adgang for alle i Ungdomshuset på Dortheavej. (Foto: Jonas Pryner Andersen)
Ungdomshusets pressegruppe lover nu fri og lige adgang for alle i Ungdomshuset på Dortheavej. (Foto: Jonas Pryner Andersen)

Ungdomshuset er åbent for alle, og aftalen med Københavns Kommune vil blive overholdt.

Sådan lyder meldingen fra Ungdomshusets pressegruppe, efter de har sagt, at medlemmer fra Venstres eller Dansk Folkepartis Ungdom formentlig vil blive afvist, hvis de møder op til arrangementer eller vil låne lokaler til møder eller koncerter.

Ifølge Viktoria fra Ungdomshusets pressegruppe er der tale om en misfortolkning.

- Ungdomshuset er åbent for alle, så længe man ikke er racistisk, sexistisk, homofobisk, bruger hårde stoffer eller er voldelig. Aftalen skal nok blive overholdt, siger hun til Ritzau.

Velfærdsminister Karen Jespersen har truet Københavns overborgmester, Ritt Bjerregaard, med at inddrage statens tilskud til kommunens nordvestkvarter, hvis ikke overborgmesteren sikrer, at der bliver 'fri og lige adgang' til det nye ungdomshus.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen