Annonce:
Annonce:

Tirsdag: Soldat til jomfrusex i uniform

43-årig far til to lokkede mindreårig pige fra København til Korsør for at tage hendes mødom - Korsør politi har anholdt manden og afhører ham efter Ekstra Bladets afsløringer

Fin uniform - men vist ikke så fine hensigter. Steffen havde både Dannebrog og sine skuldermærker på, da han mødte op ved Føtex på et hemmeligt møde med 13-årige 'May'. (foto: Anthon Unger)
Fin uniform - men vist ikke så fine hensigter. Steffen havde både Dannebrog og sine skuldermærker på, da han mødte op ved Føtex på et hemmeligt møde med 13-årige 'May'. (foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Samfund

- Jeg har da hørt, at det kan gøre ondt, men jeg kan jo gøre dig klar med en finger.

Sådan skrev den 43-årige marinesoldat Steffen til den mindreårige 'May', som han gennem halvandet år chattede brutalt og liderligt med.


Kom med din reaktion på Ekstra Bladets afsløring af soldaten herunder! Og deltag i den direkte debat klokken 12- 14!

Som den anden i rækken af mænd på jagt efter sex med mindreårige afslørede Ekstra Bladet marinesoldaten, der ville tage 'May's mødom i en beboelsescontainer på flådestation Korsør, hvor han arbejder.

Lovet en rundvisning
Men det blev der ikke noget af. For 'May' var I virkeligheden Ekstra Bladets journalister. Da vi møder ham foran Føtex-forretningen i Korsør benægter han først alt, men de mange chats og sms'er er svære at komme udenom.

Annonce:

- Jeg tænker, at det nok er fis og ballade. Jeg har lovet en rundvisning. Andet er der ikke i det, siger han undervejs.


Har du eller dit barn oplevet noget klamt/ulovligt på en chatside? Har du mødtes med nogen efter chat? Skriv til nationen! her eller ring til os på 33111313. Deltag i afstemningen til højre.

Politiagenter mangler
Steffen er dog langt fra den eneste fuldvoksne mand, der forsøger at lokke mindreårige til seksuel omgang. Politikere og politi har i årevis talt om at sætte politiagenter ind mod børnelokkerne, men hos Red Barnet er de efterhånden godt trætte af, at der intet sker.

- Vi mangler i øjeblikket, at politiet sætter gang i den agentvirksomhed, fordi det er vigtigt med agenterne. De giver nemlig de seksuelle krænkere en reel oplevelse af, at de bliver kigget over skulderen, siger psykolog Kuno Sørensen.


Læs Steffens helt nye mail til Ekstra Bladet- og se dokumentation, video og reaktioner på dagens afsløring i boksen til højre.

Annonce:

Danmarks Radio oplyste kort efter Ekstra Bladets afsløringer, at manden var anholdt af Korsør Politi og blev afhørt om grundlaget for eventuel videre anholdelse.

Læs hele afsløringen i Ekstra Bladet i dag

Annonce:


Sådan gjorde vi:

1 Gennem mere end et år har vi haft en profil på Danmarks største hjemmeside for børn og unge, Arto.dk. I profilen har vi været en 13-årig pige. I virkeligheden er billedet et manipuleret ungdomsbillede af en 26-årig journalist på avisen.

2 Vi har gennem hele perioden registreret, hvordan op mod 100 mænd har kontaktet pigen. Nogle mænd har brugt et meget sexbetonet sprog og i enkelte tilfælde blottet sig og onaneret via video. Andre har været mere interesserede i at snakke sig ind på pigen og mødes.

3 Vi har i alle tilfælde været neutrale over for mændene. Vi har aldrig bedt om sex. Under samtalerne har vi altid forholdt os passive og ladet mændene føre ordet.

4 For to uger aftalte vi at mødes med fire mænd, der ville have et erotisk eller direkte seksuelt møde med den 13-årige pige. Alle møder skete efter flere opfordringer fra mændene.

5 Vi har aldrig selv lagt op til et møde. Det er altid sket på mændenes initiativ.

6 Alle fire mænd mødte i løbet af en enkelt uge i maj op og blev hver gang konfronteret af Ekstra Bladets journalister.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: