Svulst-kvinde fundet død

Den franske kvinde Chantal Sebire, der har tigget og bedt om aktiv dødhjælp på grund af en kæmpe svulst, er blevet fundet død

Chantal Sebire er blevet fundet død to dage efter, hun fik afslag på aktiv dødshjælp fra de franske myndigheder. (Foto: AFP)
Chantal Sebire er blevet fundet død to dage efter, hun fik afslag på aktiv dødshjælp fra de franske myndigheder. (Foto: AFP)

Et liv med en kæmpe svulst i ansigtet var for meget for den 52-årige Chantal Sebire, der har tigget den franske præsident og myndighederne om at hjælpe hende med at dø.

Nu er den 52-årige kvinde fundet død, men lægerne ved endnu ikke, hvad hun døde af.

Chantal Sebire fik i 2002 konstateret en ondartet og uhelbredelig svulst i bihulen og næseryggen. En svulst som kun 200 mennesker på verdensplan har fået diagnosticeret igennem de sidste 20 år. Sygdommen har ændret Chantal Sebires ansigt til at ligne et monster, og da svulsten fortsat vokser aggressivt, bliver ansigtet mere og mere deformt.

Aktiv dødshjælp er ulovlig i Frankrig. Alligevel havde kvinden adskillige gange tigget og bedt myndighederne om hjælp til at tage livet af hende, men uden hjælp. Blot to dage efter myndighederne gav hende afslag, blev hun fundet død.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter