Børneprogram prædiker død over danskere

Et børneprogram, der vises i de palæstinensiske selvstyreområder, opfordrer til drab på Morgenavisen Jyllands-Postens tegner Kurt Westergaard. Se hvordan morgendagens martyrer indoktrineres

Det er ikke 'Anna & Lotte', der ruller over fjernsynsskærmene i de palæstinensiske selvstyreområder.
Det er ikke 'Anna & Lotte', der ruller over fjernsynsskærmene i de palæstinensiske selvstyreområder.

Martyr-fødekæden i de palæstinensiske selvstyreområder er intakt, og uddannelsen af martyrerne begynder tilsyneladende i småbørnsalderen.

Det er det indtryk, man efterlades med efter at have set et godt fem minutter langt klip fra Hamas' børneprogram 'Morgendagens pionerer' udsendt af Al-Aqsa TV den 22. februar i år.

Børneværten Saraa Barhoum og kaninen 'Assud' har en seer igennem på telefon og omtaler blandt andet genoptrykningen af Muhammedtegningerne og tegner Kurt Westergaard.

Essensen af det korte klip er, at både værten, 'Assud' og seeren ønsker Kurt Westergaards snarlige død - et ønske der ligeledes gælder for alle andre danskere, der medvirker til afbildning af Muhammed.

Her følger et kort uddrag af samtalen i programmet.

Saraa (børneværten):Hvad vil du sige til tegneren, som er årsagen til det hele, da han krænkede profeten ved at tegne ham?

Assud (kaninen):Han er en forbryder.

Saraa:Ja, en forbryder.

Tasnim (seeren), via telefon:Jeg siger til ham og til dem allesammen; Selv om I med alle midler forsøger at gemme ham, skal vi nok finde ham og dræbe ham.

Assud:Allahs vilje ske.

Saraa:Jeg beder til Allah om, at jorden opsluger ham, så hans død kan virke som et skræmmeeksempel for alle andre som ham.

Således oplyst kan børnene i selvstyreområderne lægge hovedet på puden.

Læs en udskrift af dialogen i udsendelsen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere