Big Brother-pigernes fremtid: Nøgenmodeller

Nøgenbilleder af pigerne sælges på nettet - hvor de ligger i al fremtid

Big Brother-pigerne er ikke specielt blufærdige. De smider frejdigt tøjet og viser alle herlighederne i badeværelset. De ved, at de bliver filmet - og at billederne sendes live på internettet.

Men når Big Brother-udsendelserne er forbi, er pigernes karrierer som 'nøgenmodeller' også overstået.

Tror de. Men virkeligheden er en anden.

Billederne af de nøgne pigers morgentoilette bliver nemlig i stor stil 'grabbet' og spredt på internettet. At 'grabbe' vil sige at man gemmer de enkelte billeder fra live-filmen på sin harddisk.
Og nu er de nøgenbilleder, som pigerne troede var væk, når kameraerne bliver slukket, for evigt tilgængelige - f.eks. på internet.

Det vil altså sige, at de unge piger om fem eller ti år - når deres medvirken i Big Brother er glemt - stadig vil kunne finde de famøse nøgenbilleder af sig selv på nettets pornosider. Der findes flere internetsider som har specialiseret sig i at vise sådanne voyeurbilleder. Og de første billeder, som viser Jill, Anja, Pil og Suzanne uden en trevl på kroppen, er dukket op derude.

På internetadressen http://hostdk.com/bbraw/ har en fyr f.eks. lavet et dagligt opdateret diasshow med utallige nøgenbilleder af Big Brother-pigerne.

SPREDES VIA E-MAIL

Onsdag formiddag modtog Ekstra Bladet og B.T. en e-mail, som tilbød en cd med over 300 nøgenbilleder af Jill og Anja. Billederne er 'grabbet' mens pigerne står nøgne foran spejlet og smører sig ind i hudcreme.

Cd'en kostede 2000 kr. Men Ekstra Bladets fotografer har - som de eneste, udover TvDanmarks egne folk - adgang til kameragangene i Big Brother-huset, så det tilbud var uinteressant.

Men tilbuddet afslører, at også e-mail er en glimrende distributionskanal for billederne. På kædebrevs-manér bliver billederne spredt over hele landet - eller hele verden - med lynets hast. Sådan som det f.eks. skete for en ung nordjysk piges private nøgenbilleder sidste år.

DET ER MEGET UNDERLIGT

Nu kan vi jo - i sagens natur - ikke komme til at spørge pigerne selv, hvad de synes om at agere nøgenmodeller på internettet i al evighed, men Big Brothers producent Bjarne Bertelsen siger:

- Det kommer fuldstændig bag på mig, at der er så stor interesse for de nøgenbilleder. Det er meget underligt. Hvis man vil se på nøgne piger, er der jo massevis af billeder på nettet - i en meget bedre opløsning end de små billeder, man kan 'grabbe' fra vores live-udsendelser, siger Bjarne Bertelsen.

Har i forberedt pigerne på, at de for evigt vil være nøgenmodeller på nettet?

- Altså, de ved jo, hvordan det fungerer. Vi har talt det hele meget grundigt igennem med alle deltagerne. Jeg kan ikke forestille mig, at der er nogle af pigerne, der har problemer med det. I øvrigt gør vi, hvad vi kan, for at undgå at vise frontal nøgenhed. Men det kan jo smutte.

Hvad gør I, hvis I finder billeder af pigerne på nettet?

- Billederne er vores ejendom, så hvis nogen misbruger dem - eller Big Brother-navnet - så vil vi selvfølgelig ikke finde os i det.

Du kan følge Big Brother på adressen www.bigbrother.dk

Diasshowet med nøgenbilleder findes - indtil videre - på adressen http://hostdk.com/bbraw/