Lottomillionær forsøgte selvmord

Hun var bare 16 år, da hun vandt næsten 20 millioner kroner. Men pengepresset blev for stort for Callie Rogers, der netop har prøvet at tage sit liv

18-årige Callie Rogers burde have en ungdom, som kun kan drømme om. Økonomisk frihed til at rejse, shoppe, studere og leve livet! Som bare 16-årig vandt hun nemlig hovedgevinsten i det engelske Lotto, National Lottery. Men pengepresset på den unge pige blev for stort, og i sidste uge forsøgte Callie at tage sit eget liv.

- Ingen kan forstå hvilket pres, der kommer på en, når man vinder så mange penge i så ung en alder. Jeg forsøgte at begå selvmord, fordi lottogevinsten har ødelagt mit liv. Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde vundet, siger Callie Rogers ifølge expressen.se til den engelske avis Daily Mail.

Siden den unge lottomillionær vandt de mange penge, har hun været lidt af en kendis i England. Desværre er det mest for kedelige ting, hun har været i medierne. Som da røvere brød ind i Callie og hendes plejeforældres hjem, for at stjæle gevinsten, eller da hendes tidligere kæreste smuttede med en dyr bil.

Sidste uge blev det hele altså for meget for Callie Rogers, der var så deprimeret, at hun tømte et glas piller.

Først nu har hendes nærmeste familie forstået, hvor skidt den stenrige teenager har gået og haft det. Hendes 24-årige kæreste, Nicky Lawson, har derfor lovet at støtte Callie ekstra meget i fremtiden.

- Alle, der siger, at penge kan købe lykke, tager fejl. Det er jeg beviset på, siger 18-årige Callie, de for syv måneder siden blev mor til en lille søn.