Hoteller advarer: Champagnedreng skrider fra regninger

I hotelbranchen er der advarsler mod at have den 21-årige bedragerisigtede Mads Dinesen boende, efter han angiveligt er stukket af fra regningen flere steder

Horesta advarer i et brev til sine hotelmedlemmer mod Champagnedrengen Mads Dinesen, da han skulle være smuttet fra regningen flere gange. Se brevet på næste billede.
Horesta advarer i et brev til sine hotelmedlemmer mod Champagnedrengen Mads Dinesen, da han skulle være smuttet fra regningen flere gange. Se brevet på næste billede.

På trods af at han ifølge sig selv er mangemillionær og lever det søde champagneliv, så er den 21-årige bedragerisigtede og tidligere Diskotek Nasa-ejer Mads Dinesen flere gange stukket af, når regningen efter dyre hotelophold i løbet af foråret skulle betales.

Hotelbrancheorganisationen Horesta har således den 22. april sendt et internt brev ud til sine 171 medlemmer på Sjælland, hvor de advarer mod at have ham boende, 'da den pågældende øjensynligt ikke har betalt for flere hotelophold i Københavnsområdet', som de skriver i advarslen.

- Vi har orienteret vores medlemmer om, at de skal være opmærksomme på den mand, men ellers vil jeg ikke kommentere yderligere, siger Henrik Messmer, der er kommunikationschef i Horesta.

Snød sig til ophold

Brøchner Hotels bekræfter over for Ekstra Bladet, at Mads Dinesen er stukket af fra en regning hos Hotel Fox, som hotelkæden ejer.

- Han bookede sig ind via et andet navn og fortalte vidt og bredt, at han kendte hoteldirektøren, som var på ferie. Derefter stak han af fra regningen på omkring 3000 kroner efter to overnatninger. Det er ikke noget stort beløb, men derfor skal han ikke slippe af sted med det, siger direktør for Brøchner Hotels Karim Nielsen, som nu har tænkt sig at politianmelde ham.

Champagnedreng afsløret som løgner

Ved du noget? Så tip os på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (normal sms-takst)

Ingen ud over Hotel Fox har åbent ville kommentere historien, da de henleder til en hotelpolitik om, at ikke at ville udtale sig om deres gæster - uanset om de stikker af fra regningen eller ej. De har heller ikke politianmeldt episoderne.

I advarslen skriver Horesta yderligere, at 'det er oplyst, at den pågældende også - ud over firmanavnet Capitol Consult har forsøgt at indlogere sig under henvisning til firmanavnet Elmholt Invest'.

Dinesen: Tal med Capital Consult

Mads Dinesen skriver i en mail, at han ingenting har med regningerne at gøre.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har fået hotelophold betalt af firmaet Capital Consult Group ApS. Jeg har dog ikke indsigt i deres økonomiske forhold og skal ikke kunne sige, om de har betalt deres regninger, skriver han.

Champagnedreng fører sig frem på DR

Tom Clausen, salgschef i Capital Consult, bekræfter samarbejdet og den manglende betaling for nogle regninger, men fortæller også, at der har været nogle uoverensstemmelser.

- Selvfølgelig skal vi betale for hans overnatning, men ikke for hans brug af minibar.

- Den mail fra Horesta drejer sig mere om noget fra Mads' private engagement i forhold til noget minibar, siger han og garanterer, at alle regninger vil blive betalt.

Champagnedrengens udskejelser

- Har i Børsen og Go’ Morgen Danmark fortalt vidt og bredt om hans tidlige iværksættersucces med firmaerne AcroFarm DK og d&k appartments, men ingen af dem har nogensinde eksisteret i Danmark.

- Bedragerisigtet for en halv million kroner af eventfirmaet ICS, efter han gik konkurs med Diskotek Nasa

- Betalte ikke løn til flere af sine ansatte på Diskotek Nasa, så de blev snydt for omkring 350.000 kroner, da natklubben gik konkurs

- Hældte dyr champagne i et indsamlingshul til de fattige og lagde billedet ud på Facebook

- Skal være med i et kommende TV3-program, hvor han kræsent kigger på liebhaverboliger

- Er for nylig flyttet ind i skandalefirmaet og det konkursramte Scandia Housings tidligere kontorer på Indiakaj

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.