Bisættes med kæmpefest og motorcykler

Rockeren Bjørn Andersens aske skal spredes ud over Øresund foran Knud Rasmussens statue, og så skal der være fest med gamle venner og motorcykler efter bisættelsen på fredag

Bjørn Andersen, Den Vilde Engel, på sin elskede Harley Davidson.Privatfoto
Bjørn Andersen, Den Vilde Engel, på sin elskede Harley Davidson.Privatfoto

Motorcyklens gashåndtag får et sidste ryk, inden Danmarks første rocker spredes ud over Øresunds salte strøm foran grønlandsfareren Knud Rasmussens statue på Strandvejen.

Bjørn Andersen var rocker, slagter, lystfisker, levemand og havde ifølge datteren ni liv.

På fredag efter hans bisættelse i Mariendal Kirke på Frederiksberg klokken 13.00, skal der være stor fest med gravøl og motorcykler, på Café Castro på Nørrebro.

Se også: En vild engels liv i billeder

Det var her Bjørn Andersen startede traditionen med at køre med sin berygtede rocker-klub 'De vilde engle' til Bakken i Dyrehaven ved sæson-åbningen.

- Min far gad ikke at vi skulle sørge, når han døde, men vi skulle feste. Og alle dem, der gerne vil have deres motorcykel med er velkomne til det.

- Min far gider ikke alt det blomsterværk. Han skal brændes og smides ud over Øresund foran Knud Rasmussens statue, hvor han stod og fiskede, det er hans eget ønske, siger datteren Katja Andersen til Ekstra Bladet.

Se også: Danmarks første rocker er død

Hendes danmarksberømte far blev fundet død i sin lejlighed i Brøndby i går, efter et langt og lidt hårdt liv, som slagter, rocker, fader og talsmand for de vilde engle.

Han havde seks børn med tre forskellige kvinder.

Bjørn Andersen elskede også at fiske, og det er derfor han gerne vil have sin aske spredt ud over havet. Han forlod ikke livet som en rig mand målt på økonomi, men han havde et rigt liv fuld af fantastiske oplevelser, fortæller datteren.

- Nej, han var sgu forbruger. Han nød livet, så længe han havde det. Jeg har faktisk opfordret ham til at skrive en bog, der hed fra Harley til rollator. Han har jo kørt Harley hele sit liv. Der var en som ville skrive bogen, men de nåede det desværre aldrig, siger Katja Andersen.

Hun fortæller, at han faktisk brugte rollator til sidst, og når han holdt foredrag om diabetes om, hvordan man ikke skulle leve sit liv, så startede han med at tage sit glasøje ud og skrue sit ben af, og lagde det på bordet.

- Han var en lille tynd mand, men det med at styre sit madforbrug, når han var i udlandet og leve det vilde liv, kunne godt være lidt svært, siger Katja Andersen.

Den vilde engel, rykker gashåndtaget i bund og sætter kurs mod himlen på fredag.

0 kommentarer
Vis kommentarer