Champagnedreng bedragerisigtet - igen

Den 21-årige selvbestaltede erhvervsmand og påståede rigmand Mads Dinesen, der i forvejen er bedragerisigtet for en halv million kroner, er blevet sigtet for to nye forhold af bedrageri

Udover en bedragerisigtelse på en halv million kroner kan den selvbestaltede erhvervsmand Mads Dinesen - også kaldet Champagnedrengen - nu tilføje to yderligere bedragerisigtelser på sit cv. (Privatfoto)
Udover en bedragerisigtelse på en halv million kroner kan den selvbestaltede erhvervsmand Mads Dinesen - også kaldet Champagnedrengen - nu tilføje to yderligere bedragerisigtelser på sit cv. (Privatfoto)

Udover allerede at være bedragerisigtet for en halv million kroner fra dengang Mads Dinesen - også kaldet Champagnedrengen - gik konkurs med Diskotek Nasa, kan den selvbestaltede rigmand nu tilføje to yderligere sigtelser for bedrageri til sit tvivlsomme cv.

Den ene sigtelse kommer efter en politianmeldelse fra Adina Apartment Hotel Copenhagen, der havde den 21-årige Mads Dinesen boende i løbet af februar og marts, da han ikke kunne bo i sin Østerbro-lejlighed grundet manglende huslejebetaling.

Her smuttede han angiveligt fra hotelregningen, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger er på omkring 40.000 kroner.

Ved du noget? Så tip os på mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Hoteller advarer: Champagnedreng skrider fra regninger

Løb fra restaurant-regning
Den anden sigtelse kommer efter et restaurantbesøg på No. 22 Bistro, der er ligger på Rungsted havn, hvor Dinesen ynder at hænge ud.

Her kunne den 21-årige påståede rigmand tilsyneladende ikke betale en regning på omkring 3000 kroner.

- Han havde været her hele dagen, og så var han bare væk. Så fandt en af vores tjenere ham 3-400 meter væk, men han havde ingen penge eller kredit. Vi tilkaldte så politiet, da han heller ikke havde noget id, siger Roberto Petersen, der er køkkenchef på restauranten.

- Han sagde, at han var god for rigtig mange penge og boede i Paris og Saint-Tropez og var meget velhavende og havde kredit på mange af de andre restauranter på havnen, siger køkkenchefen.

Allerede sigtet for 1/2 million
De to nye sigtelser kommer efter, at den kommende TV3-medvirkende sidste efterår blev bedragerisigtet for en halv million kroner. Her lavede han angiveligt en aftale med eventfirmaet ICS om et arrangement på Diskotek Nasa, hvilket han også modtog 530.000 kroner for.

Champagnedreng afsløret som løgner

Men på det tidspunkt var han ikke længere ejer af diskoteket, da han var blevet smidt ud, fordi han ikke havde betalt husleje i flere måneder. Derfor politianmeldte ICS ham, da de ikke fik pengene tilbage.

Afviser bedrageri - igen
Mads Dinesen afviser at have bedraget nogen som helst.

- Jeg er bekendt med den fra Adina Apartment Hotel, men jeg mener ikke, at der er begået noget bedrageri overhovedet. Jeg aner ikke, hvad den anden (No. 22 Bistro) handler om, så det får jeg tjekket op på.

Han mener ikke, at det er ham, der skal betale for opholdet, men derimod firmaet Captal Consult Group.

- Det er rigtigt, at jeg har boet der, men det er Capital Consult Group, der skal betale, siger han.

Ingen fra firmaet har dog kunne udtale sig til Ekstra Bladet.

- I forhold til den anden sigtelse omkring restauranten, så var politiet der jo og talte med dig?

- Det er rigtig, at politiet var dernede, men jeg aner ikke noget. Den går jeg bare ned og betaler med det samme.