TV: 14 tyrkiske betjente gennembanker tre demonstranter

Ny overvågningsvideo afslører, hvordan 14 politibetjente helt umotiveret gik til angreb på tre unge tyrkere i et parkeringshus i Antalya

Følg Samfund

Så sent som søndag oplevede de to danske EU-politikere Dan Jørgensen (S) og Morten Messerschmidt (DF), hvor hårdhændet politiet går til selv fredelige demonstranter under de vedvarende uroligheder i Tyrkiet.

Vandkanonerne i sving igen i Istanbul

Sidstnævnte blev midt under en ellers fredelig demonstration ramt af politiets vandkanoner og måtte hjælpes i sikkerhed af sin kollega, da ordensmagten pludselig gik til angreb.

Messerschmidt: Frygtede for mit syn

Men politiet går endnu hårdere til værks. Det afslører blandt andet de nyligt frigivede overvågningsbilleder, som du kan se i klippet ovenfor.

Optagelserne fra den 2. juni stammer fra et parkeringshus i Antalya, hvor tre unge tilsyneladende bliver udsat for hel meningsløs gruppevold af ikke færre end 14 uniformerede betjente.

På videoen ses de unge gemme sig i en afkrog af parkeringshuset, inden betjentene får øje på dem og uden videre angriber med knipler.

Herefter følger mere end to minutter, hvor betjentene gennembanker de tre - særligt to får 'kærligheden' at føle.

Endnu mere meningsløs var episoden, fordi politiet ifølge det tyrkiske nyhedssite Hurriyet Daily News ikke arresterede de tre, men blot lod dem gå igen efter det voldsomme overfald.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+