Sigtes for at terrorisere familier på Lolland: - Hel by har stemplet mig som tosse

- Men jeg har ingen diagnose på, at jeg er psykisk syg, siger 49-årige Lisbeth Rosenfold Olsen

- Når jeg presses, som jeg gør i øjeblikket, bliver jeg frustreret og vred. Men jeg er ikke så gal, at jeg forøver hærværk, hævder Lisbeth Rosenfold Olsen. (Foto: Per Rasmussen)
- Når jeg presses, som jeg gør i øjeblikket, bliver jeg frustreret og vred. Men jeg er ikke så gal, at jeg forøver hærværk, hævder Lisbeth Rosenfold Olsen. (Foto: Per Rasmussen)

- Hvad fanden tænker de på? I øjeblikket forsøger en hel by at stemple mig som tosse. Men jeg har sgu ingen diagnose, der gør mig syg i toppen.

Skal man tro Lisbeth Rosenfold Olsen, kan ingen med rette kalde hende psykisk syg.Jeg har stjålet lidt benzin fra en motorcykel. Det er altSkjulte sig for eksmand
Som Ekstra Bladet afslørede i går, sigter politiet den 49-årige kvinde for gennem en lille måned at have terroriseret to familier i landsbyen Kettinge på Lolland med indbrud og hærværk.

Forhold, som hun afviser.

- Jeg har stjålet lidt benzin fra en motorcykel. Det er alt, hævder hun.

Siden slutningen af maj har Lisbeth Rosenfold Olsen gemt sig hos vennen Bjarne Sørensen på Mosevej i Kettinge sammen med sine to børn på 11 og 13 år, fordi hun følte sig truet af børnenes far.

Nu har hun lejet sig ind i den tidligere gartnerbolig på godset Fuglsang nogle kilometer derfra.

- Jeg havde valget mellem et krisecenter og Bjarnes hus, fordi min eksmand jagtede os, fortæller kvinden, da Ekstra Bladet møder hende på hendes nye adresse.

Lisbeth Rosenfold Olsen siger til Ekstra Bladet, at hun ikke har gjort noget ud over at stjæle benzin. (Foto: Per Rasmussen) Samfund Kvinde hærger naboers hjem - politi gør intet Kvinde hærger naboers hjem - politi gør intet

Huset er smadret
I dag er Bjarne Sørensens hus raseret fra gulv til loft.

Omtrent alt er smadret.

På matriklen lå tyvekoster for næsten 30.000 kroner, stjålet hos Bjarne Sørensens nærmeste nabo Heidi Rasmussen.

- Synes du ikke, det ser mærkeligt ud, at de stjålne effekter blev fundet i det hus, du boede i?
- Det er muligt. Men det er ikke mig, der har lavet de indbrud. Tingene lå jo også ude i garagen, siger Lisbeth Rosenfold Olsen.

- Det virker også underligt, at Bjarne Sørensens hus blev smadret, lige efter du var meldt til politiet for indbrud?
- Ja, men det er heller ikke mig, siger kvinden.

- Hvem er det så?
- Jeg aner det ikke. Måske min eksmand. Måske Bjarne selv. Måske nogle rockere, der er efter Bjarne, svarer den 49-årige.

Hjerneblødning
Hun fortæller Ekstra Bladet om en barndom på Lolland, hvor hun blev misbrugt seksuelt og ofte fik tæsk af sin mor.

Som voksen færdedes hun i rockermiljøer i København, hvor hun jævnligt blev gennembanket af sine mange forskellige partnere. Hun kan også se tilbage på fire forliste ægteskaber.

- For fem år siden fik jeg en hjerneblødning og lå i koma i ti dage efter et voldeligt overfald, hvor jeg blev sparket i hovedet. Men det var ikke derfor, at jeg næsten samtidig fik førtidspension. Det skyldtes, at jeg er psykosocialt belastet efter et hårdt liv, siger Lisbeth Rosenfold Olsen, der oprindelig er uddannet sygehjælper.

- Når jeg presses, som jeg gør i øjeblikket, bliver jeg frustreret og vred og kan godt blive grov i munden. Men jeg er ikke så gal, så jeg begår indbrud eller forøver hærværk, hævder hun.

Børnene fjernet
I tirsdags besluttede Lisbeth Rosenfold Olsens hjemkommune Greve at tvangsfjerne hendes to børn, som nu er anbragt på et familiecenter.

- Det er måske meget godt, at de er væk et par dage. For deres far har lige været her og truet mig med en pumpgun. Men det er mit mål at få børnene hjem så hurtigt som overhovedet muligt, siger hun.

Kvinden har også fået tilhold af politiet mod at opsøge både Heidi Rasmussen og Bjarne Sørensen.

- Der respekterer jeg naturligvis. Jeg er jo ikke komplet idiot, siger hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen