TV: Dum eller modig? På stålwire i 50 meters højde

Ekstra Bladet tester verdens største indendørs high-roping-bane, som ligger i København

Det er ikke for folk med højdeskræk og sarte sjæle at slå et smut forbi Refshaleøen i København, hvor tre dristige brødre har åbnet verdens største indendørs high-roping-bane, Urban Ranger Camp.

Se Ekstra Bladets reporter teste den vilde bane her over artiklen

Lokaliteten er de gamle B&W værftshaller, hvor besøgende har mulighed for at tonse rundt på stålwirer i op til 50 meters højde.De tre brødre, Glen, Ole og Flemming, med efternavnet Jensen har hele livet igennem været grænsesøgende, så det var nærliggende at banke den adrenalin-fremkaldende bane op.

Samfund TV: Flere personer såret i tyreløb i Pamplona

- Det er et fantastisk sted! Vi har været i de her bygninger i mange, mange år, og det har altid været en drøm for os at lave noget herude, forklarer stifter og medejer Flemming Jensen, da Ekstra Bladet tropper op for at afprøve rekordbanen.

Samfund TV: Annette gennemførte 366 maratonløb på 365 dage

- Det er fedt, og det er sjovt, det man skal lave herude. Men der er ikke ren familehygge - det er en udfordring, hvor man skal tæskes igennem og prøve nogle grænser af, fortsætter han.

(Screenshot) Verden på vrangen TV: Drik Coca Cola af smeltende isflaskeDet store net under banen er beregnet til gribe værdigenstande. Det kan IKKE bære en person.
Det store net under banen er beregnet til gribe værdigenstande. Det kan IKKE bære en person.


Og at det ikke er den rene skovtur at bevæge sig rundt på den store bane med navnet Urban High Roping, indser Ekstra Bladets udsendte reporter, da han bliver kastet ud i løjerne.

For selv om alle gæster naturligvis er spændt fast, når der bliver balanceret på de massive stårwires, er det en nervepirrende oplevelse for den (dum)dristige journalist at fyre rundt i 50 meters højde uden sikkerhedsnet.

En tur på Urban High Roping-banen koster 350 kroner, og den tager cirka tre timer at gennemføre.

Læs mere om Urban Ranger Camp HER

0 kommentarer
Vis kommentarer