Annonce:
Annonce:

TV: Er det okay at politiet fester løs?

Rigspolitiet ser intet problem i, at deres betjente fester med gæsterne på eksempelvis Roskilde Festival - se i tv-klip, om du er enig

Annonce:
Følg Samfund

Er politiets opførsel for meget eller helt okay? Se tv-klip herover og stem under artiklen
----------------------------------------

"Woop-Woop, that's the sound of the police."

Sådan lyder rapperen KRS-Ones sang 'Sound of Da Police' fra 1993, som stadig er populær - tilsyneladende også blandt danske betjente.

I en video optaget på dette års Roskilde Festival kan man nemlig se to betjente, der rocker med på den bastunge hiphop-sang, imens de bliver kørt rundt på en stor, mobil højtaler.

Men selvom politiet i dette klip umiddelbart er mere optaget af at feste end at kigge efter ulovligheder, er deres opførsel helt okay, mener Carsten Andersen, der er kommunikationsrådgiver hos Rigspolitiet:

Annonce:

- Når der er mulighed for det, og tiden er til det, så synes vi sådan set, det er helt fint, man spiller med, og prøver at ryge lidt med ind i stemningen, siger Carsten Andersen til Ekstra Bladet.

Han understreger dog, at betjentene straks skal være til rådighed, hvis der skulle opstå ballade. Carsten Andersen ser derfor heller intet problem i, at en betjent på festivalen deltog i en 'street yoga', hvor hele hans krop blev løftet op i luften af en ung pige.

Artiklen fortsætter under billedet

 

- Vi viser mennesket bag uniformen, at vi ikke bare er sådan nogle machomænd i uniform, der render rundt med en knippel i baglommen, lyder det fra Carsten Andersen.

Videoen af betjentene på højtaleren er venligst udlånt fra Theo Bats Instagram-profil

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: