TV: Forældre til lam pige: Føles som en dårlig film!

Trods kommunens udmelding om, at den sandsynligvis er erstatningspligtig, så tør forældrene til 14-årig pige ikke sætte forventingerne op

Familien til den 14-årige pige, som i januar styrtede ned fra Dronning Louise bro og blev lam fra livet ned, må vente yderligere en uge, før de kan få endelig svar på, om Københavns Kommune vil udbetale erstatning for ulykken.

LÆS OGSÅ:

Se også: Erstatning på vej til lam pige

- Det føles lidt som at være med i en dårlig amerikansk film, lyder det fra pigens forældre, Tom og Birgitte Jersø, der gennem længere tid har befundet sig i et juridisk limbo med Københavns Kommune.

Den ansvarlige borgmester i kommunen, Ayfer Baykal (SF), mente tidligere på måneden, at der ikke var juridisk grundlag for en erstatning til pigen. Senere bad hun dog interne og eksterne advokater om at kigge nærmere på sagen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Borgmester: Fortsat ingen garanti til lam pige

Og torsdag eftermiddag meldte kommunen så ud, at den 'sandsynligvis er erstatningspligtig' over for pigen, der faldt ned på grund af et råddent og rustent gelænder.

Selvom kommunens udmelding er positivt nyt for familien, tør Tom og Birgitte Jersø alligevel ikke sætte forventingerne op på datterens vegne.

- Vi tør ikke håbe på noget, før der kommer en helt klar udmelding. Det er vores tillid til kommunen simpelthen blevet for lille til, lyder det fra forældrene.

Der ventes endelig svar fra kommunen i næste uge.

Hør hele familiens reaktion på kommunens udmelding i tv-klippet øverst i artiklen!

Se mere tv på Ekstra Bladet TV

1 af 3 
2 af 3 Det var her på cykelstien under Dronning Louises Bro i København, at den 14-årige pige og hendes veninde faldt ned. Veninden slap med knubs, mens den 14-årige blev lam fra livet og ned. (Foto: POLFOTO/Martin Lehmann)
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere