TV: Gik i bad med testikel-gnasker - se hvordan det gik

Med kæresten og kønsdelene på spil gik dyrepasser i Randers Regnskov ned i bassinet til en flok Pacu-fisk

Dyrepasser Kristian Linneberg Sørensen på vej ned til testikel-gnaskerne. (Foto: Rene Schutze).
Dyrepasser Kristian Linneberg Sørensen på vej ned til testikel-gnaskerne. (Foto: Rene Schutze).

Dyrepasser Kristian Linneberg Sørensen, 33 år, er enten blød i bolden eller hård i skridtet. I går gik han i bad med nogle tyve kilos klepperter - Pacu-fisk - i Randers Regnskovs bassin for mærkværdige fiskearter fra varme lande.

Han blev provokeret af de seneste dages historier om fundet af den sydamerikanske Pacu-fisk i Øresund og de dertilhørende beretninger om, hvordan de på jagt efter nødder angriber flodfiskeres testikler.

Pas på klokkeværket: Farlig fisk i Øresund

- Hvad siger din forlovede til det risikable foretagende?

- Hun er i USA lige nu og ved ikke, at jeg gør det. Men jeg tror nu, hun ville være ligeglad.

- Ligeglad? Risikerer du ikke at miste manddommen og derefter fruen?

- Johtjoh. Det er lidt af et dilemma det her. Jeg er glad for mine ædlere dele, og jeg er glad for min forlovede. Men man må ofre sig på videnskabens alter.

- Og hvori består det videnskabelige?

- Pacu'en er godt nok en slags piratfisk, men den er i langt overvejende grad vegetar og går efter nedfaldsfrugt. Jeg siger ikke, at historierne om fiskerne ikke passer, men det er ikke normal adfærd, og det vil jeg bevise.

Svinehjerter i lommerne
Han propper badebukserlommerne med blodige svinehjerter og presser dem godt ned mod skridtet. Sekundet efter ligger han i baljen med masser af kæmpefisk og en søko.

Han er er sådan cirka kun et halvt øjeblik om at få ret. Det viser sig at være nogle ualmindeligt pivede piratfisk. De flygter langt væk, da menneskeskikkelsen plumper ned blandt dem.

Stadig fuldt udrustet
Efter et kvarters ihærdig udfordring af Pacu'erne stiger han lettere hoverende op på landjorden, stadig med alle legemsdele intakte.

- Jeg vidste det. De er ufarlige for mennesker.

- Og du har ikke snydt, f.eks. ved at overfodre dem, inden du hoppede i?

- Nej, de har haft en hel normal dag indtil nu og med den normale mængde morgenmad.

- Det kunne måske også tænkes, at dine kønsorganer bare ikke forekommer særligt appetitlige ?

- Den mulighed kan måske ikke udelukkes. Måske er de ikke særligt velsmagende. Eller vellugtende. Men jeg har altså taget mit sædvanlige morgenbad.

En enkelt lille risiko
- Hånden på hjertet: Var du ikke det mindste bange, f.eks. for den kødædende Arapeima, der nærmest er en kæmpesatan at se på?

- Ikke for Pacu'en, og heller ikke Arapeimaen, der har vænnet sig til altid at spise et andet sted end der, jeg hoppede i.

- Men lige da jeg sprang i vandet, kom jeg til at tænke på den rødhalede malle. Den kunne godt udgøre en risiko. Den er ikke ret stor, men den er kødædende og føler sig frem med nogle lange tentakler, og så slår den til uden nødvendigvis at se maden overhovedet, siger Kristian Linneberg Sørensen, mens han med hånden diskret føler efter og konstarer, at han er stadig er fuldt udrustet.