Hundredvis af danskere sidder fast i Tyrkiet

Hundredvis af danske feriegæster sidder fast i Antalya i Tyrkiet lige nu

Hundredvis af danskere er strandet i Tyrkiet lige nu (Foto: POLFOTO/Linda Johansen)
Hundredvis af danskere er strandet i Tyrkiet lige nu (Foto: POLFOTO/Linda Johansen)
Følg Samfund

Flere hundrede danskere sidder lige nu fast i Tyrkiet.

De danske feriegæster er rejst med selskabet Scanway Tyrkiet Eksperten, og de fleste skulle efter planen være landet i Aalborg Lufthavn fredag aften kl. 20.

Men da de rejsende mødte op i lufthavnen i Antalya, fik de besked om, at flyet til Danmark var aflyst. Til stor frustration for de mange feriegæster blev afvisningen i lufthavnen ikke fulgt op med informationer om, hvordan de rejsende så kan komme hjem.

Sådan er du stillet efter Tyrkiet Eksperten-konkurs

På Aalborg Lufthavns hjemmeside står, at flyet fra Antalya til Aalborg blot er forsinket, og at Tyrkiet Eksperten er i kontakt med deres gæster både telefonisk og via sms, men det passer ikke ifølge flere feriegæster, som Ekstra Bladet har været i kontakt med.

- Vi kan overhovedet ikke få noget at vide. De har bare sat en telefonsvarer på, og de svarer ikke, når man ringer, siger Gunhild Berg Andersen, der har været strandet i Antalya siden i går aftes, til Ekstra Bladet.

Stor frustration
For Gunhild Berg Andersen er uvisheden det værste ved den situation, hun og hendes mand sidder i lige nu, hvor en hyggelig ferie er blevet afløst af stor frustration.

- Jeg synes overhovedet ikke, det er i orden. Jeg kan slet ikke forstå, at vi overhovedet ingen informationer kan få fra dem.

- Jeg synes, det mindste, man kan forlange, er en forklaring. Vi skulle faktisk på arbejde på mandag, så jeg er virkelig træt af det her, siger Gunhild Berg Andersen.

Lufthavnsdirektør: Vi har intet hørt

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Tyrkiet Eksperten på alle de telefonnumre, der ligger på rejseselskabets hjemmeside.

Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen, oplyser til Ekstra Bladet, at Tyrkiet Eksperten har lovet at komme med flere informationer lørdag formiddag kl. 11.

Ved du noget? Er du strandet i Tyrkiet, eller har du pårørende, der sidder fast i Antalya, så skriv en mail til 1224@eb.dk eller en sms/mms til 1224 (alm. takst)

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind