Norsk stats-tv sender live strikkemaraton fredag aften

NRK vil fredag aften give tips til, hvordan man strikker en overdækning til sin Harley Davidson-motorcykel

Den norske tv-kanal NRK sender i aften live fra strikkemarathon (Foto: Jacob Ehrbahn)
Den norske tv-kanal NRK sender i aften live fra strikkemarathon (Foto: Jacob Ehrbahn)

Hvis du hører til blandt de danske seere, der er stået af Vild Med Dans-toget, så er der hjælp at hente hos vores naboer mod nord på den norske statsejede tv-kanal NRK 2.

Kanalen lægger gaderne øde, når de fredag aften fra klokken 20.00 viser strikkemaraton på direkte tv. Her vil der være mulighed for at få gode råd til nålearbejde og tips til, hvordan man strikker en overdækning til sin Harley Davidson-motorcykel.

- Vi dykker dybt ned i strikkeverdenen, og fra midnat sætter vi tempoet ned, hvis det overhovedet bliver muligt.

Se også: Den italienske strik-konge Missoni er død

Endnu et rekordforsøg er på programmet fredag aften, når dysten "fra fåreryg til menneskeryg" skydes i gang. Den nuværende rekordholder er det australske hold The Merriwa Jumbucks, der på fire timer og 51 minutter har klippet et får og strikket en trøje.

Strabadserne vil fortsætte natten igennem, så de personer, der først når hjem foran fjernsynet, når frigivelsen af julebryggen er fejret, kan nå at nyde tv-udsendelsen. Maratonnet slutter klokken 13.00 lørdag.

Se det på nettet
Er du ikke blandt de heldige, der kan modtage NRK på dit tv, så frygt ej. Kanalen vil for første gang sende globalt via deres hjemmeside og med et kommentarfelt på engelsk.

Med strikkeshowet er det NRK's håb at tage "slow tv" op på et helt nyt niveau. Men nordmændene stopper ikke her. Næste projekt er allerede i støbeskeen, forsikrer producerer Rune Møklebust.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere