Sky præsident i mystisk Twitter-brøler: Hører Povl Kjøller på Spotify

EU-præsident og dansk trubadur er havnet i samme historie under sære omstændigheder

Povl Kjøller begejstrer børn og barnlige sjæle selv her mange år efter sin død. Måske, måske ikke er EU's præsident blandt tilhængerne. (Foto: Steen Wrem)
Povl Kjøller begejstrer børn og barnlige sjæle selv her mange år efter sin død. Måske, måske ikke er EU's præsident blandt tilhængerne. (Foto: Steen Wrem)

Den der lever skjult, lever godt, lyder et ordsprog.

Men det har hidtil også været en gylden leveregel for EU's på papiret mest magtfulde mand, EU-præsident Herman Van Rompuy.

I sin tid blev han præsident imod sin egen vilje, fordi EU-landene ikke kunne blive enige om andre kandidater. og siden har han kun sjældent stukket næsen frem.

Men måske er Van Rompuy nu blevet træt af livet i skyggen.

I hvert fald afleverde han i går en noget opsigtvækkende opdatering på sin Twitter-profil.

- #NowPlaying Rokketand by Povl Kjøllereyy on #Sportify

Den noget kryptiske besked kan oversættes til noget i retning af:

- Nu lytter jeg til Povl Kjøller på musiktjenesten Sportify.

Besked nu slettet
Hvordan den herhjemme så folkekære Povl Kjøller har sneget sig ind i Van Rompuys musiksamling, melder historien ikke noget om.

Men det lader da heller ikke til at præsidenten er descideret stolt af sin opdatering. Den er nemlig blevet slettet fra hans side.

Derfor kan det også tænkes, at en udefrakommende med en særlig dansk form for humor, har tiltusket sig vej til Van Rompuys Twitter-konto.

Hermen Van Rompuy bliver i øvrigt ofte kaldt haiku-præsidenten, fordi han i sin fritid ynder at skrive digte i den korte haiku-form.

Povl Kjøller, der døde i 1999, er udover hittet Rokketand kendt for sangene Jeg er så glad i dag og Jeg er så glad for min cykel.

Se Povl Kjøller synge Rokketand:

1 af 3 Haiku-præsidenten. (Foto: AP/Yves Logghe)
2 af 3 Et screenshot af den skøre opdatering. (Foto: Læserfoto)
3 af 3 Povl Kjøller begejstrer børn og barnlige sjæle selv her mange år efter sin død. Måske, måske ikke er EU's præsident blandt tilhængerne. (Foto: Steen Wrem)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere