PET-chef gramsede løs til julefrokost

PET-ansatte i oprør over pigeglad chef

PET-chefen Jakob Scharf. (Foto: Jens Dresling)
PET-chefen Jakob Scharf. (Foto: Jens Dresling)

Jakob Scharf har fået en dyb ridse i renommeet, efter de politiansatte har klaget over PET-chefens opførsel over for de kvindelige ansatte til firmafester.

Nu kan Ekstra Bladet afsløre, at sidste års julefrokost er en af de episoder, som ligger til grund for de ansattes oprør mod PET-chefen.

Her gik Jakob Scharf langt over stregen, fortæller flere af de fem af hinanden uafhængige kilder, Ekstra Bladet har talt med om julefrokosten.

– Jakob Scharf og hende den økonomi-ansatte gik så langt, man kunne uden at have egentlig sex. Kyssede og gramsede på hinanden. Det var ekstremt pinligt, fordi alle kunne se det.

Det er fredag den 14. december 2012 og de op mod 800 medarbejdere i Politiets Efterretningstjeneste er inviteret til årets julefrokost, der bliver afholdt i kantinen.

Da klokken runder 18.00 er folk ved at være både berusede og løsslupne, da julefrokosten har været i gang siden klokken 14.00. Ikke mindst chefen.

– Jakob står oppe på en mellemgang af glas med en kvindelig controller, og de er overalt på hinanden. Alle kan bare se det, for mellemgangen er af glas, og det er så pinligt. Til sidst går administrationschefen Mette Lyster Knudsen op og stopper dem, fortæller en af en håndfuld PET-ansatte, som Ekstra Bladet har talt med angående den skandaløse julefrokost.

PET-chef opfører sig upassende over for kvinderne

I følge Ekstra Bladets oplysninger er den pinlige episode fra julefrokosten siden blevet vendt ved møder i PET - blandt andet på ledelsesniveau.

Professor Anders Drejer fra Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet vurderer, at det ikke kun er dybt upassende, at Jakob Scharf, der selv er i forhold, er sammen med en ansat til julefrokosten, men at der også er et sikkerhedsmæssigt aspekt i affæren.

– Scharf leverer selv ammunitionen til, at modstanderne kan bruge det her til afpresning. Det er bestemt ikke særligt smart, siger han.

PET-chef forgyldt trods skandaler

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?