Årets dummeste udklædning gav fyreseddel

22-årig amerikaner har mistet jobbet og er blevet lagt for had, efter hun klædte sig ud som offer for Boston Marathon-terroren til halloween

22-årige Alicia Ann Lynch fra Bay City, Michigan, må sande, at selv om meget er tilladt til halloween, så er der alligevel grænser.

Det stakkels pigebarn er blevet fyret fra sit arbejde og lagt for had på internettet, efter hun under weekendens halloweenfest var dum nok til at klæde sig ud som et offer for terrorbomberne under årets Boston Marathon, som fandt sted 15. april.

Se også: Bombemænds søster i narkosag

Efter hun tweetede et billede af sig selv i udklædningen til en firmafest har hun fået dødstrusler og er blevet svinet al hæder og ære fra, og selv hendes forældre har fået dødstrusler.

Hun har nu slettet alle sine konti på sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram, hvor hun hidtil havde været ganske flittig med billeder af sig selv i mere eller mindre afklædte situationer. Inden hun slettede sin Twitter-profil tryglede hun sine medmennesker om nåde.

'Jeg er blevet fyret fra mit job. Jeg betaler for det, som jeg troede bare var en joke. Jeg ved nu, at jeg tog fejl. Jeg tænkte mig ikke om', skrev hun og fortsatte:

Se også: Boston-bombernes ofre løber igen

'Vær søde stop dødstruslerne mod mine forældre. Det var mig, der gjorde noget forkert, og jeg betaler for at være ufølsom', skrev hun.

Alicia Ann Lynch får dog også opbakning. Flere amerikanske bloggere påpeger, at der tydeligvis ikke var noget kriminelt eller ondt ment i hendes udklædning. Det er der til gengæld i dødstruslerne mod hende og hendes familie.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere