TV: Chok på kirkegården: Finder mand levende begravet

- Pludelig begyndte jorden at bevæge sig, fortæller brasiliansk kvinde efter at have besøgt et familiegravsted i Sao Paulo. Se det makabre fund her

Hun har formentlig fået sit livs chok og efterfølgende gnedet øjnene et par gange, da hun besøgte familiens gravsted på en kirkegård i Sao Paulo-forstaden Ferraz de Vasconcelos.

Op fra en af gravene bevægede en mands arme sig nemlig pludselig, og man kan næsten ikke klandre den brasilianske kvinde, hvis hun et kort øjeblik har troet, de døde var blevet vakt til live.

Se også: TV: Tokyo invaderet af zombier

- Jeg var skrækslagen over at se en mand, jeg troede var død, forsøge at komme op fra graven, fortalte kvinden, der først havde hørt lyde fra graven og derfor var blevet nysgerrig.

Det beretter blandt andre Daily Mail.

Flygtede fra stedet
Hun var ifølge eget udsagn i første omgang løbende skrigende bort, fordi hun var bange, men kontaktede senere politiet, der til at begynde med ikke troede på historien.

- Mener du det? Det er ikke bare en joke, spurgte de mig, fortæller kvinden, der ikke har ønsket at stå frem med navn.

Manden, der at dømme ud fra tv-billederne over artiklen virkede nærmest livløs ved fundet, ligger nu på hospitalet, der meddeler, at 'han kommer til at klare den'.

Anden gang på tre måneder
Politiet mener, at manden, der menes at være en tidligere rådhusansat, havde været involveret i et slagsmål i den anden ende af byen, hvor han var blevet tævet, indtil han besvimede.

Gerningsmændene skulle herefter have bragt manden til kirkegården og smidt ham i et ubenyttet gravsted.

Overgrebet er det andet af sin slags i Brasilien på kun tre måneder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere