Borgmester vil udslette rockerborg

HAernes kubhus ligger i vejen for nyt by-område i Aarhus. Hvis ikke de flytter frivilligt, bliver rockerborgen eksproprieret, siger borgmesteren

HAs rockerborg i Aarhus har jævnligt besøg af politiet. Står det til byens borgmester skal buldozeren være den næsgte gæst. (Foto: Toke Hage).
HAs rockerborg i Aarhus har jævnligt besøg af politiet. Står det til byens borgmester skal buldozeren være den næsgte gæst. (Foto: Toke Hage).

Dagene er talte for HA-klubhuset på Bryggervej i Aarhus. Borgmester Jacob Bundsgaard (S) og den øvrige magistrat er indstillet på at jævne rockerborgen med jorden.

Borgmesteren og rådmændene i Aarhus har netop sat signaturen under på en kæmpe udviklingsplan for byområdet omkring Vejlby Ringvej - og dermed en ekspropriation af rockernes domicil på Bryggervej, hvis ikke de flytter frivilligt.

- Vi har en fantastisk mulighed for at omdanne et nedslidt kvarter til et nyt, spændende og bæredygtige byområde. Jeg mener derfor, det er helt oplagt at byrådet skrider til ekspropriation, hvis det skulle vise sig nødvendigt for at gennemføre projektet, siger Aarhus-borgmesteren i en pressemeddelelse.

Området er på 129.000 kvadratmeter og skal give plads til daginstitutioner, butikker og ikke mindst ungdomsboliger, der skal huse tusind studerende i byen, der hvert eneste efterår er hjemsøgt af boligproblemer for de mange unge, der søger til byens læreanstalter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere