TV: Knæbøj dig til en gratis metrobillet

For at få lokale borgere til at glæde sig til de kommende olympiske vinterlege, er der indført et nyt fysisk betalingsmiddel i metroen i Moskva

Med 30 (russiske) knæbøjninger kan du nu komme gratis med metroen i Moskva. (Foto fra video)
Med 30 (russiske) knæbøjninger kan du nu komme gratis med metroen i Moskva. (Foto fra video)

Se den officielle russike video for knæbøjningsbilletautomaten øverst.
----------

De olympiske vinterlege i Sochi er for hele Rusland. Det skal beboerne i Moskva også lære, så nu har den lokale metro indført et helt nyt fysisk betalingsmiddel.

Se også: TV: Den olympiske ild skal i rummet

Det betyder, at du i stedet for at hoste op med 30 rubler kan gå ned i knæ. Hver knæbøjning registreres af en automat, der spytter en billet ud, når/hvis du når til 30 indenfor to minutter.

- Vi ønsker at vise, at OL ikke blot er en international konkurrence, som folk ser på tv, men også handler om at få alle involveret i en sportslig livsstil, udtaler formanden for den olympiske komité i Rusland, Alexander Zhukov, til den statslige tv-kanal RIA-Novosti.

Se også: Putin: Homoseksuelle er velkomne ved OL i Rusland

I Moskva er der som opvarmning til legene også opstillet motionscykler, der kan lade din mobil op, og så er håndtag i busser lavet om til træningselastikker.

Skulle du være på vej til Moskva, kan du indtil videre knæbøje dig til en gratis metrobillet på Vystavochnaya station, som er placeret i den vestlige del af byen.

Vinterlegene i Sochi indledes 7. februar 2014.

Se også: TV: Ups! Den olympiske fakkel gik ud i Rusland

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere