Im i Thailand: Glæde vendt til bekymring

Glæden over, at Im og hendes mor Suthida kan vende tilbage til Danmark er hurtigt vendt til bekymring. Suthida har opsagt deres lejlighed og alle deres ejendele er på vej til Thailand i en container

Im viser sine kaniner frem. Dem har hun fået af sin moster, så hun ikke tænker så meget på Danmark efter ankomsten til Thailand. (FOTO: Michael Rastrup Smith)
Im viser sine kaniner frem. Dem har hun fået af sin moster, så hun ikke tænker så meget på Danmark efter ankomsten til Thailand. (FOTO: Michael Rastrup Smith)

SE GRIBENDE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN, HVOR IM TAKKER FOR AT KUNNE KOMME TILBAGE TIL DANMARK

THAILAND (Ekstra Bladet): - Tror du, jeg skal holde fødselsdag i Danmark, eller i Thailand, spørger Im Nielsen Ekstra Bladets udsendte i Thailand.

Im har endnu ikke forstået, at hun var udvist af Danmark, men blev taget til nåde igen midt i nat lokal thai tid.

Fra glæde til bekymring
Ims fødselsdag er først 14. december, men på trods af alt virakken er det den, der optager hende. Men ønskerne er beskedne:

- Jeg ønsker mig ristede løg og slik, siger lille Im.

Se også: Ims farmor: Vi er lykkelige

Hendes mor Suthida Nielsen har mere at tænke på, end fødselsdagen, selv om den er central, fordi bedsteforældrene som et plaster på såret har købt billetter til Thailand, så de kan være med til at fejre Im.

- Im forstår det ikke, men jeg er bekymret, siger Suthida.

Vi græd, da vi drejede nøglen
Alt deres indbo er i containere på vej fra Aalborg til Bangkok med planlagt ankomst midt i julen, og lige nu kan hun ikke overskue, hvad hun skal stille op med deres indbo.

- Jeg kan ikke stoppe det, fordi jeg ikke ved, hvornår vi kan vende tilbage til Danmark, og hvad vi skal bo i. Vi har afviklet vores lejlighed og har nu hverken et sted at bo i Danmark eller vores ting.

Pludselig er al glæden over at været taget til nåde i Danmark vendt til bekymring.

Ekstra Bladet:

Se også: Skam jer!

- Jeg er bekymret over økonomien, flyttelæsset skal retur til Danmark, vi skal have noget at bo i, og jeg har intet job. Blot indboet frem og tilbage er en ekstraudgift på 50.000 kroner, siger Suthida.

Hverken mor eller datter er mentalt tilbage i Thailand, Suthidas ur er stadigt på dansk tid, og hun taler meget om Danmark og lidt om Thailand.

- Im har ikke rigtigt forstået, hvad der er foregået, men i det øjeblik vi drejede nøglen om i vores gamle lejlighed i Abybro, græd vi begge to.

Tak for støtten
- Da vi kom her til Thailand, var vi begge kede af det, men det der hjalp os var at tænke tilbage på vores støttegruppe i Åbybro og den omsorg, den har vist os.

Lille Im har fået to kælekaniner af sin moster i Thailand for at hun ikke skulle have så meget hjemve.

Se også: Særlov vedtaget: Nu kan Im vende hjem

- Kan du ikke give dine kaniner nogle navne, som vi kan udtale her i Thailand, spørger moster Mallika.

Den lille pige tænker, så det knager mens hun kæler med Buller og Frede.

Men Im kan ikke finde på thailandske navne. Hun kan kun nogle få brokker på thai.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere