Tivoli bygger nyt hotel i København

København får et nyt hotel. Tivoli og Arp-Hansen investerer trecifret millionbeløb i byggeriet

København får et nyt 12 etagers hotel i 2016. Det er Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group, der bygger et nyt hotel ved siden af det allerede eksisterende Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge i København.

Hotellet, der får 288 værelser og 25 møde- og konferencerum, kommer til at koste et trecifret millionbeløb, oplyser byggepartnerne. Og det er tegnet af arkitekt Kim Utzon.

Tivolis direktør, Lars Liebst, siger, at man i en del år målrettet har arbejdet med at udvide forretningsområdet inden for turisme. Og byggeriet er en del af det arbejde.

- Et Tivoli Hotel mere i familieklassen, der samtidig tilgodeser forretningssegmentet, ligger flot i forlængelse af vores strategi om at gøre Tivoli til en helårsforretning, siger Lars Liebst om det nye hotel.

Hos Wonderful Copenhagen mener man, at det er vigtigt for København i den internationale konkurrence, at der hele tiden sker nye ting i byen:

- Til trods for den globale krise har vi oplevet en markant fremgang i antallet af hotelgæster i København i de senere år, siger Lars Bernhard Jørgensen, direktør for Wonderful Copenhagen.

- Tivolis og Arp-Hansens partnerskab og deres hotelprojekt styrker turisme- og mødeproduktet i indre by, og investeringen ligger godt i tråd med Wonderful Copenhagens vækststrategi for de kommende år, siger han.

Direktør for Arp-Hansen Hotel Group Dorte Krak oplyser, at man nu er i gang med at fin-tegne projektet.

Den samlede hotelkapacitet for Tivoli Hotel & Congress Center kommer med det nye skud på hotelstammen op på 700 værelser og mødefaciliteter, der kan rumme 6000 gæster. Tivoli åbnede sit første hotel i 2010.

Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group indgik i 2008 et strategisk samarbejde omkring Arp-Hansen Hotel Groups Tivoli Hotel.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter