Mister kone og 1-årig datter: Aner ikke hvornår jeg ser min familie igen

Benny Kristian Andersen måtte torsdag formiddag grædende tage afsked med sin kone og sin etårige datter Emma, som blev sendt ud af Danmark. Han aner ikke, hvornår han ser dem igen

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)

Kender du nogen, der som Emma og Im er blevet sendt ud af landet? Har du lyst til at fortælle din historie? Så skriv til Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller send sms/mms på 1224 (alm. sms takst)

KASTRUP LUFTHAVN (Ekstra Bladet): Torsdag formiddag mødte Ekstra Bladet Benny Kristian Andersen i Københavns Lufthavn, kort inden han måtte tage afsked med sin elskede familie på ubestemt tid.

- Det her tager så hårdt på os, og Emma har slet ikke sovet i nat, lyder det slukøret fra Benny Andersen til Ekstra Bladet. Han så træt og forgrædt ud.

Bennys kone Luisa Cheng-Ting Lee fik i fredags endegyldigt afslag på at få opholdstilladelse i Danmark.

Begrundelsen for afslaget om familiesammenføring var, at Benny Andersen for to år siden fik kontanthjælp, fordi han blev ramt af sygdommen kronisk sarkoidose. En alvorlig sygdom, der har nedbrudt hans immunforsvar og sendt ham på førtidspension.

Se også: Skam jer!

- Jeg er så skuffet over regeringen lige nu. Det er utroligt, at de har været så langsomme. Nu må det være nok.

- Nu vil jeg bruge de sidste minutter sammen med min kone. Jeg ved ikke, hvornår jeg ser dem igen, siger Benny Andersen.

Etårige Emma sad i en barnevogn og græd, mens Luisa Lee forsøgte at trøste hende det bedste, hun kunne.

Related content

Frustrationen i den lille familie fra Hasle på Bornholm var ikke til at overse, og Benny Andersen havde svært ved at overskue, hvad der nu skal ske.

- Hvor længe tror du, der går, før du ser din familie igen?

- Jeg aner det simpelthen ikke lige nu.

Retten i Rønne havde ønsket, at familien kunne være samlet i Danmark, mens Udlændingestyrelsen genovervejer sagen, men det ønske blev afvist.

1 af 3 1-årige Emma lige inden hun bliver sat på et fly til Taiwan. Ingen ved, hvornår hun ser sin far igen. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 3 Benny Andersen taler kort med Ekstra Bladets journalist, inden den sidste afsked med kone og datter. (Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 3 (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere