TV: Er han synsk? Nej, han er bare på Instagram!

Har du styr på hvor meget du fortæller om dig selv på sociale medier? Folk i videoen her har det vist ikke...

Hvordan ville du reagere, hvis en fremmed stoppede dig på gaden og fortalte dig navnet på dine familiemedlemmer og dine kæledyr, samt hvad du fik til aftensmad i går?

Det er præcis hvad den amerikanske komiker Jack Vale gør i ovenstående video, og 'ofrene' har svært ved at finde en grimasse der kan passe, når de bliver forelagt oplysninger, som de tror er fortrolige.

De efterfølgende reaktioner varierer, fra dem der vitterligt tror han har overnaturlige evner, til dem der er sikre på, at Vale er en klam stalker, hvilket han på sin vis også er.

Se også: Trylle-TV: Læser studieværtens tanker

Alle de oplysninger, som han foreligger folk, er nemlig hentet fra sociale medier, hvor de ligger frit tilgængelige for enhver. Her har folk selv postet oplysninger om hvad de foretager sig, hvor de er henne og hvem de er sammen med.

Jack Vale har derfor blot været inde og hente offentligt tilgængelige oplysninger, som han efterfølgende bruger til at give den som altvidende orakel.

Når Vale efterfølgende afslører hvad det reelt går ud på, tager de fleste det med et smil, men der er også andre, der tager det knap så pænt.

Se hvordan folk reagerer på at få deres 'privatliv' invaderet i klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere