TV: Fransk attentatmand efterlod brev til politiet

Den formodede gerningsmand bag skyderiet på avisen Liberation langer i et brev ud efter medierne

Franske myndigheder oplyste torsdag, at Abdelhakim Dehkar, som er anklaget for avisskyderiet på den franske avis Liberation, i et 'forvirret' brev kritiserer medierne for at manipulere den franske befolkning.

Læs også:

Se også: Paris: Anholdt kædes sammen med tre politidrab

Dekhar er i politiets varetægt på et hospital i Paris, efter fransk politi onsdag aften anholdt ham.

- Han blev fundet i semi-bevidstløs tilstand, fordi han havde indtaget medicin. Anholdelsen af Abdelhakim Dehkar fandt sted kl. 19.05, siger Francois Molins, anklager, Paris.

Læs også:

Se også: Skudattentat i Paris: Han jagtes på tredje døgn

Efter anholdelsen fandt politiet to breve. Det ene formodes at være et selvmordsbrev og det andet er rettet mod medierne, hvor Dekhar skriver, at han mener 'at medierne manipulerer masserne, og at journalister bliver betalt for at fodre befolkningen med løgne.'

I brevet kritiserer han desuden regeringens behandling af befolkningen i franske yderkantsområder.

- Alt tyder på, at han forsøgte at begå selvmord. Men det lykkedes ikke, hvilket er meget vigtigt, så vi kan finde ud af, hvad der ligger til grund for dette, og hvad der er hans motivation,siger indenrigsminister, Manuel Valls.

Læs også:

Se også: Fransk mand skudt i avislobby

Den formodede gerningsmand, som i 1998 blev idømt fire års fængsel for at have købt en pistol, der blev brugt ved et skyderi i 1994, skal nu gennemgå psykiatriske undersøgelser.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere