Mystisk dansk vampyrorden får blod fra frivillige

Omkring 20 danskere lever en undergrundstilværelse som vampyrer, hvor de i eufori drikker blod fra frivillige donorer

En af de mest kendte vampyrer i verden - Edward Cullen fra teenage-hitfilmen Twilight. (Foto: AP)
En af de mest kendte vampyrer i verden - Edward Cullen fra teenage-hitfilmen Twilight. (Foto: AP)

Blodtørstige vampyrer er fortrinsvis kendt fra fiktionens verden, men i Danmark findes en gruppe mennesker, som dyrker vampyrkulturen.

De moderne vampyrer får dog ikke stillet tørsten i blod fra uskyldige ofre, men har frivilligere donorer, som gerne lægger blodåre til udfoldelserne, skriver MetroXpress.

En af vampyrerne er Ahnsaiah fra Østjylland, der er ophavskvinde til en orden kaldet Hu Etu Imbaru. Hun forklarer, at blodet som regel drikkes fra et shotglas, men det hænder, at vampyren bider direkte i donoren og suger blodet ud på gammel Dracula-manér.

- Det foregår ikke nødvendigvis på den måde. Jeg kan ikke sige, at der ikke er nogen, der gør det. I vores orden går vi ikke ind for det, fordi et menneskebid er et af de mest giftige. Der er så mange bakterier, siger hun til MetroXpress.

Hun forklarer, at man i hendes orden renser huden med en klud, og at vampyren skyller munden inden bidet. Derefter skæres eller prikkes der hul i huden med en nål eller en skalpel.

I modsætning til almindelige mennesker, der får energi af mad og søvn, forklarer Ahnsaiah, at hun og hendes orden har behov for energi fra andre kilder.

Og menneskeblodet gør hende nogle gange helt høj.

- Det er en euforiserende følelse. Man får et powertrip. Det handler ikke om blodet, men om selve den energi, man får, siger hun og forklarer, at hun kender til flere vampyrer, hvor venner og familie har vendt dem ryggen, men at hun selv har bevaret et godt forhold til sine forældre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere