Frelsens Hær giver Moses Hansen kold skulder

Moses Hansen skulle have lånt Frelsens Hærs lokaler til et møde, men blev afvist

Moses Hansen har tidligere været meget i vælten. Blandt andet for at blive bortvist fra Big Brother-huset (Foto: Linda Johansen)
Moses Hansen har tidligere været meget i vælten. Blandt andet for at blive bortvist fra Big Brother-huset (Foto: Linda Johansen)

Frelsens Hær troede, at det bare var et ganske almindeligt, kristent arrangement, som de havde givet tilladelse til at blive afholdt i deres lokaler i Aarhus. Men det var det ikke. Det var derimod den omstridte prædikant Moses Hansen, der havde arrangeret et såkaldt vækkelsesmøde i lokalerne.

- Vi vidste ikke, at det var Moses Hansen, der stod bag arrangementet. Vi vidste heller ikke, hvad det handlede om.

- Men da vi i går bliver opmærksomme på arrangementets karakter, så vælger vi at sige, at det ikke kan blive afholdt i vores lokaler, siger kommunikationschef i Frelsens Hær, Lars Lydholm, til Ekstra Bladet.

Et vækkelsesmøde
Mødet var ifølge TV2.dk oprindeligt tænkt som et såkaldt vækkelsesmøde, hvor den tidligere bortviste Big Brother-beboer, Moses Hansen, og hans kollega Johnny Noer, ville rejse rundt for at samle medlemmer til en forening. Foreningen mener, at det er i strid med Grundloven, at Folkekirken kan ægte homoseksuelle.

- For os handler det ikke om indholdet af selve mødet, men om at vi ikke synes, at Frelsens Hærs profil passer sammen med Moses Hansen. Normalt låner vi faktisk slet ikke lokaler ud til arrangementer, og kommer nok heller ikke til at gøre det i fremtiden, siger Lars Lydholm til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Moses Hansen, men uden held. Til TV2.dk siger han:

- Det er desværre noget som I (TV 2, red.) er skyld i at vi må aflyse, og det er jeg da ærgerlig over.

- Det er ikke mig, der har haft kontakt med Frelsens Hær, men én af vore følgere, og du må spørge ham om, hvorfor han ikke fortalte hvad det handlede om, siger Moses Hansen til TV2.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere