Erhversfolk batler om at skaffe julehjælp til fattige

Jyderne konkurrerer mod sjællænderne om at hjælpe flest fattige børn til jul, men du kan også yde

- Det er da klart, at vi giver jyderne baghjul, når det handler om at samle flest mulige penge ind til Dansk Folkehjælp , så samfundets fattige også får en chance for at holde en god jul. Vi har som erhversledere gode kontakter, og vi regner da klart med at overgå sidste års resultat på 2,1 mio. kr., så endnu flere kan få julehjælp. Behovet er jo desværre stigende, siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.

Se også: Julehjælp: Vi fornægter fattigdommen

Det er Ekstra Bladet, der på Sjælland igen i år lægger hus til den en time lange hæsblæsende indsamlingsdyst imellem øst og vest, og det er Dansk Folkehjælp, der administrerer julehjælpen til de mange trængende danske familier.

I år er der behov for ca. 12 mio. kr. til julehjælp til samfundets fattigste. Det er en fordobling i forhold til det beløb, der blev samlet ind sidste år.

Se også: Julehjælp os

Og i øst-vest-'kampen' erklærer erhvervlederne, at de respektivt vil gøre deres for at samle mest sammen og dermed få glæden ved at overrække den største check til julehjælpen i Dansk Folkehjælp.

Men alle kan hjælpe. Man kan sms'se 'julegave50', 'julegave100' eller 'julegave150' til 1999 med bidrag fra 50 til 150 kr. Man kan også ringe: 90 565 444. Det koster 100 kr. pr. opkald. Eller man kan sende penge direkte via bank: 5301-0333666/mærk julegave. Endelig kan man donere online via Dansk Folkehjælps site.

0 kommentarer
Vis kommentarer